resim
Róbinson Zapata Montaño
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:45
Boy:1.83
Uyruk:Kolombiya
  • 468
    daha evvelinde tarihimizde gordugumuz en kotu yabancı kaleci sıfatını layık gordugum ancak 13 mart 2011 ankaragücü galatasaray maçı ile birlikte kendisini terfi ettirip turk futbol tarihinin gordugu en kotu bes yabancı kaleciden biri sıfatını suratına yapıstırdıgım kaleci.

    bu adama kaleci degil dedim, adıma onlarca entry girildi, "sen mi biliyorsun aklını siktigim" minvalinde acıklamalar yapıldı. gol yemedigi ilk mac sonrası sanki fenerbahce'nin ajanıymısım gibi uzerime yurundu yazılan entrylerin ozel mesajla giydirenlerin haddi hesabı yok.. sonra kendisi yine gol ve goller yedi.

    dort golle kazandıgımız ve o ana kadar sezonda en iyi oynadıgımız macta* bile kabus gormemizi bu arkadas sagladı, yine elestirdim, yine haksız oldum. gol yemedigi macta bile hatalarından bahsettim, suclu oldum. ama neymis ayakları iyiymis oyun geriden kuruluyormus artık ve kaleci de buna dahil olmalıymıs. zapata icin degil, genel konusuyorum, kalecinin ben ayagını sikeyim e mi. kaleci eliyle top tutsun geleni izlemesin yeter, varsın bes metre onune top atamasın arkadas bana ne? versin stopere veya beke onlar kursun oyunu, kaleci kurmayıversin arkadas eksik kalsın o da.

    neyse ilerledik, kendisine umut baglayıp sans vermemiz gerektigini soyleyenler ufuk'tan aykut'tan kat kat iyidir hic olmazsa diyenler destek oldu, bu destek geldikce kendisi kaleye yapıstı, daha da guvenildi nasıl bir zekanın urunuyse..

    hadi hala hak vereyim kendisini savunanlar varsa da, eh be arkadas, ankaragucu macında yedigi ikinci gol ne olacak? adam ustune gelen topu bile iceri alıyor, bırak kaleyi tutana yetisememeyi, ustune geleni alıyor pat diye.

    32 yasındaki bir kaleci hala daha neyi nasıl yapacagını bilmiyor ve biz bu ortamda 24 yasındaki kaleciden umidi kesip asla ogrenemez modundayız. ogrenir arkadas, ufuk ceylan wederson'dan yedigi golu bir daha yememeyi ogrenir ama zapata sestak'tan yedigi 2. golu bir daha yer, tekrar yer, yemeyecek adam bunu 32 yasına kadar ogrenirdi..

    daha cok sey yazılır cizilir de, sonra elestirilen yine ben oluyorum haksız yere saydırdı diye.. adam acık ara tarihimizin gordugu en kotu kaleci ve ben 24 yıllık omrumde ligde bile daha kotu bir kaleci gorup gormedigimi dusunuyorum, henuz cevap bulamadım(leo frano falan dahil buna)..
App Store'dan indirin Google Play'den alın