• 8
    desteklenilmemesi gereken kampanya.

    bir galatasaray fenerbahçe maçına gidiyorsan ses tellerini gözden çıkarmışsın demektir bu. ha senin için bu anlama gelmeyebilir (bkz: elektronik ıslık). günlerce, haftalarca alay konusu olmuştu bu elektronik ıslık. bizim galatasaray taraftarı olarak böyle şeylere ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. yapılacaklar aslında çok açık, işi dolandırmaya gerek yok.

    stada soktun düdüğü öttür babam öttür, ne o düdükten çıkacak ses hoş olur ne de taraftarlık raconuna uyar. * ıslık çalabilen ıslık çalsın, çalamayan yuhlasın. ayrıca da "yuuuhhhh" diye istediğiniz kadar bağırın ses tellerine olumsuz etki göstereceğini düşünmüyorum.

    pegasus her maç olduğu gibi tezahuratlarıyla destek verecek katılmak isteyen kendi tribününden katılsın. pegasus'ta ultraslan'ın konumlanmış her pozisyonda "saldır galatasaray" diye bağırmasından yakınan taraftarlar da pozisyonlara bulunduğu yerde tepkisini koysun. ıslık ve bir anda başlayan uğultu/homurdanmalar maçı etkiler.

    doğu ve batı 1.katta oturacak taraftarlar en ufak pozisyonda bile birden ayağa kalksa tepki verse maçı etkiler.

    dipnot: 18 mart 2011 galatasaray fenerbahçe maçında tezahürat konusunda sıkıntı olmayacağını, diğer söylediklerim gibi maçı direk etkileyebilecek şeyler üzerinde durulmasını öneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın