resim
Christoph Paul Daum
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:70
Uyruk:Almanya
  • 397
    zamanında beşiktaş'la da başarılı olmuş ama fenerbahçe'yi çalıştırıp başarılı olduğu için sevmediğimiz, bu yüzden yok avrupa'yı hiç önemsemiyor, yok alt yapıya değer vermiyor bahanelerine sığındığımız, türkiye liginde nasıl futbol oynanması gerektiğini bilen alman teknik direktördür. geldiği andan itibaren 3 seneye 5 seneye ihtiyacı olmadan bazı şeyleri oturtabilen, takımı şampiyonluğa oynatabilen, güçlü kondisyonlu bir takım oluşturabilendir.

    - avrupa'ya önem vermiyor?
    zaten avrupa'da yokuz bu bahaneyi ekarte edebiliriz.

    - altyapıya, genç futbolcuya önem vermiyor?
    zamanında arda'yı çıkaran hagi, hiçbir iddiası kalmayan galatasaray'ın karabük maçına 1 tane altyapı oyuncusu olmadan çıkıyor hala. demek ki altyapıda da iş yok, adam yok. bu bahaneyi de eleyebiliriz. zaten dibe vurmuş galatasaray'ı altyapıdan gelen adamlarla kurtaramayız. önce düze çıkmamız lazım biraz.

    - kokainmiş, otmuş bunları da geçelim. galatasaray değerleri ligde onuncu sıraya gerileyince düşüyor esas. ileri demokrasiye geçiveriyoruz.

    açık konuşayım galatasaray'a gelmesini isterim. tıpkı fatih terim, mustafa denizli, mircea lucescu, karl heinz feldkamp'ı istediğim gibi. ben şampiyonluğa oynayan galatasaray istiyorum. galatasaray üçüncü olunca başarılıydık demeyecek bir teknik direktör istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın