resim
Sekip Mosturoglu
Görev:-
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 61
    --- alıntı ---

    mosturoğlu'nun sözleri şöyle:

    -ikinciliklerimiz futbolun derin abilerinin kim olduklarının göstergesidir.
    -biz beşiktaş ve trabzonspor'un maçlarına bakarak bir anlam mı çıkartmalıyız.
    -düşüncesizce söylenen sözler gün gelir karşınıza çıkar.
    -beşiktaş'ta süleyman seba'nın nitelikleri şu anda kimsede bulunmuyor.
    -ikinci yarıyla birlikte sayın sadri şener özür dileme makinesine döndü.
    -sadri şener bugün özür dilemeye başlasa ancak ligin sonunda bitirir.
    -gençlerbirliği yönetiminin kendi haklarını savunabileceğine eminim.
    -bana kalırsa trabzonspor'un açıklamaları bizzat trabzonsporlu hakemlere zarar veriyor.
    -sadri şener listeye bakarsa, federasyon hakem listesinde 2 diyarbakırlı, 8 trabzon kökenli hakem olduğunu görebilir.
    -bu listede hiç bursasporlu hakem yok ama geçen sezon bursaspor şampiyon oldu.
    -sadri şener herhalde bunlara bakarak nasıl bir yanlış yaptığını görecektir.

    "şampiyon olmak adına şaibe yapmakla, karşı takımların kalecilerini futbolcularını ayartmakla suçlanan ve adeta her fırsatta futbol dünyasının derin devleti yakıştırması yapılan kulübümüz, başkanımız ve yönetimimiz acaba son maçta mı futbolcuları ayartmayı şike yapmayı mı unutmuşlardır. fenerbahçe bu kez şaibe yapmayı unuttuğu için mi şampiyon olamamıştır. yıllardan beri adeta her şampiyonluğumuzda bizleri hakemleri etki altında bırakmak, federasyonu kullanmak gibi son derece çirkin iddialarla itham edenleri bugün bir kez daha lanetliyoruz.

    liderliğe yükseldiğimiz andan itibaren fenerbahçe düşmanlarının ve futbol dünyasında yaratılmaya çalışılan fenerbahçe düşmanlığının ne kadar çirkin bir boyuta ulaşabileceğini hep beraber gördük ve bundan utanç duyduk. biz şampiyon oluyorsak bunu gerçekten hak ettiğimiz, yöneticilerimizin gece gündüz demeden gösterdikleri özverili çalışmaları, futbolcularımızın sahada akıttıkları terleri, taraftarımızın türkiye’nin dört bir yanında tribünlerde sesleri kısılıncaya kadar tezahürat yaparak takımlarına destek vermeleri ile kazanıyoruz.

    fenerbahçe’nin şampiyonlukları hak edilmiş ve bazı kendini bilmezler tarafından kirletilemez şampiyonluklardır. şimdi sormak istiyorum: fenerbahçe şampiyon olsa lig kirli ancak bursaspor şampiyon olduğu için temiz midir? bu nasıl bir ayıp bu nasıl bir ahlak yoksunluğudur?. türkiye’de futbol, bunları dillendirenler bunları savunanlar ve bunlara inanarak prim verenler ile hiçbir yere varamaz. ne milli takımlarımız ne kulüp takımlarımız böyle kısır tartışmalar ve yıpratma kampanyalarının yürütüldüğü bir ülkeden çıkarak uluslararası arenada kalıcı ve istikrarlı başarılar elde edebilirler.

    futbol ailesi içleri çürümüş bu insanları aralarından derhal temizlemelidir. bu zihniyet yok edilmezse fenerbahçe spor kulübü bir yıl şampiyonluk kupası kaybetmiş olabilir ama ülke futbolumuz tüm geleceğini kaybedebilir. türk futbolu komplocu ve iftiracılar eline bırakılamayacak kadar kıymetli ve değerlidir.

    değerli arkadaşlar bu bölümü not almanıza gerek yok ,bu konuşmanın 19 mayıs’ta, lig şampiyonluğunu kaybettikten hemen sonra yaptığımız basın toplantısından birebir alındığını hatırlayacaksınız.

    bu açıklamadaki kişi ve kurumların isimlerini değiştirdiğimizde, geçen sezondan bu yana değişen hiçbir şey olmadığı çok net bir şekilde görülecektir. gelinen noktada artık bu senaryolar, komplo teorileri, kitleler tarafından da itibar görmemektedir.

    "bugün şerefli 2.’liklerden bahsedenlerin futbolu kirlettiği ortadadır"

    şerefli 2.’liklerden bahsedenlerin, o 2.’likleri, bize karşı alamadıklarını bir kez daha hatırlatırız. sayın süleyman seba’ya ait "şerefli ikincilik" sözünün manevi anlamını da aşan "daha" şerefli ikincilikler kulübümüzün yakın tarihinde bulunmaktadır.

    bu ikincilikler, camiamızı çok derinden üzmüş ve travma yaşatmış olsa da, bu düzen içinde kulübümüzün ne denli temiz olduğunun da en açık göstergesidir. ikinciliklerimiz, futbolun "derin abisinin" aslında kimler olduğunu, kimlerin futbolu kendi çıkarları için kirlettiğinin en açık göstergesidir. kendilerini "temiz ligci" olarak isimlendirenlerin gerçek yüzünün ne olduğunu bugün herkes bir kez daha görmüştür.

    sayın süleyman seba’yı referans gösterenler, bugün süleyman seba’yı "efsane başkan" yapan değerlerin, "son maçta düşen ya da şampiyon olan takımı belirlemek" ya da "lig bizim kupa sizin" gibi değerler olmadığını anlamalıdır."

    --- alıntı ---

    ne diyeceğimi bilemiyorum bu adam için. tarif etmek gerekirse şakirt terk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın