• 8
    uaes başkanı osman özütlerin sağlık nedenlerinden ötürü tribün yaşantısına son vermesiyle yakında kapanacak gruptur.

    başkanın veda mesajı :

    değerli galatasaraylı arkadaşlarım,

    sağlık nedenlerinden ötürü 30 yıllık tribün yaşantımı sonlandırıyorum. 16 yıldır görev yaptığım grubumdan ayrılmak benim için ne kadar zor olsa da, kurucusu olduğum oluşumun geldiği noktanın bana yaşattığı mutluluk ve gurur, bir nebze de olsa üzüntümü hafifletiyor.

    eski adları sırasıyla; "eyüp grubu", eyüp sultanlı cimbomkolikler" ve "eyüp sultanlı aslanlar" olan oluşumumuzun kurulduğu tarih olan 1994’ten günümüze değin gelen sürecin her anında, büyük özveri ve emek vardır. bu süreçte uaes çatısı, hepimizin adeta ikinci evi oldu. bu çatı altında sağlam kardeşlikler, dostluklar ve arkadaşlıklar kuruldu. iyi günü de, kötü günü de beraberce yaşayıp, gerçek anlamda paylaşmanın ne olduğunu dosta-düşmana gösterdik. daha da göstermeyi can-ı gönülden isterdik. fakat, bu yola beraber çıktığım arkadaşlarımla, "uaes adına her hangi bir zarar gelmemesi" adına, grubu fesh etmeyi, en uygun karar olarak gördük. tabi ki buna gönülleri el vermeyen kardeşlerimiz de oldu, onların hassasiyetlerini de çok iyi anlıyoruz. zira bir oluşumun, bir şahısa ya da şahıslara bağlı olmaması gerektiğinin bilincindeyiz. fakat, benim yaşlarımda olan hiç bir kardeşimiz bu göreve talip olmadığından, bu durum zarureten ortaya çıkmıştır. malumdur ki grubun başında sağlam bir otorite olmaz ise, bazı grup üyelerinin holiganizme kayması kaçınılmazdır. (tecrübe ile sabittir.)

    sevgili arkadaşlar, uaes’i kurduğumuz günden beri hep beraber çok güzel işlere imza attık. gerek tribün ve gerekse sosyal alanlardaki başarılarımızla uaes’i her geçen gün daha da ileriye taşıyarak, gençlerimize olumlu yönde örnek teşkil edebilecek bir taraftar oluşumu haline getirdik. çıtamız her yıl biraz daha yükseldi. bir hayalimiz vardı; o da grubumuzu her açıdan dünyada isminden söz ettiren bir oluşum yapmaktı!. maalesef yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle bu idealimizi gerçekleştiremedik. ama en azından, karşımıza çıkan her türlü engel ve olumsuzluklara rağmen ısrarla rotamızdan hiç sapmadan ideallerimiz peşinden gittik. bu nedenle içim rahat, zira arkadaşlarım son ana kadar yanımda olarak; bana sevgi, inanç, kadirşinaslık, özveri ve vefanın ne olduğunu çok iyi gösterdiler.

    görev sürem boyunca bana destek olan ağabeylerime, kardeşlerime, arkadaşlarıma ve de dostlarıma yürekten teşekkürlerimi sunar, galatasaray tribünlerinde 16 yılı geride bırakan bu oluşumun hepinizin aklında hoş hatıralarla anılmasını temenni ederim. sevgi ve saygılarımla hoşçakalın.

    osman özütler
    uaes – ultraslan eyüp sultan
App Store'dan indirin Google Play'den alın