• 20
    maçtan benim için akılda kalanları sıralayacak olursak;

    tottenham tarafında;

    -düşündüğüm şekilde oynayamadılar oyunlarını, özellikle bale'in olmaması skıntı yarattı uzunca bir süre onun girişinden sonra ise beklenen etkiyi yapamadı.
    -özellikle 66+ dakikalarda(bale girdikten sonra) sağdan lennon soldan bale milanın öne çıkması ile yardırırlar dedim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
    -peter crouch'u oyundan çıkarmak için çokmu bekledi banamı öyle geldi yüksek topları indirsin diye konmuş olabilir maçın sonların doğru ama senin yüksek top atma gibi bi isteğinin olmaması gerek bale - lennon ikilisi ile.
    -taraftarın maçın sonlarına doğru söylediği tezahüratlar filan baya başarılıydı.
    -son sözüm sandro'ya çok başarılı bir oyun sergiledi bugün.

    milan tarafında;

    -güzel pozisyonlar yakaladılar maçı kazanmak için gereken şekilde uğraş verdiler. bana mı öyle geldi yoksa genel olarak böylemi göründü maç içerisinde bilemiyorum ama sanki milan bu maçı burda kaybetsekte daha hafta içi maç oynamasak zaten yoruluyoruz der gibi top oynadı, dk olmuş 81+ halen ayağa top yapıyorsunuz bu mükemmel bir şey bir takım için ama hani derlerya bi ruh eksik diye işte o ruh bugün milanda yoktu ve açıkcası son yıllarda yok.
    -yıllardır deniliyor taze kan gerek takımın yeniden yapılandırılması gerek filan diye ama bu sene gerçekten o yapılanma gerek. çok uzun yıllardır takımda gördüğümü oyuncular var artık bi değişiklik gerekiyor gibi.
    -sonradan oyuna giren bu alman alexander merkel baya başarılı bir eleman gibi almanlar son zamanlarda kaliteli oyuncular çıkarmaya alıştılar bu merkelde o bahsedilen taze kanlardan bir ünite var gibiyd.
    -ruhsuzluktan söz etmişken maç bitiminde hiç bir milanlı oyuncunun üzüldüğünü göremedim ben sanki hazırlık maçı gibi forma değişip gülüşmeler filan enteresan bence.

    ertem şener tarafında;

    -sırf ertem şener anlatıyor diye maçı gidip ispanyol kanalında izledim maçı ama 75+ dakikalarda babamın çağrısına kulak verip stardan izlemeye başladım izlemez olaydım 15dkda bile beni hayattan soğutmaya yetti.
    -gallas telaffuzuna ayrı bir ayar oldum üstelik.
    -arsenale ne gıcıkın var be adam? bıraksana neden sürekli nefret kusuyorsun diğer takıma bu ne yanlı anlatımdır böyle.

    papatyam tarafında;

    -çarşamba \ perşembe günleri iyiki tekrarı verilmiyor bu dizinin yoksa bu gece bu maçı yarin gece uefa maçını izleyemicez sayesinde.

    son olarak;

    -tottenhamın çıkması istiyordum bu eşleşmeden çokta iyi oldu renk geldi en azından bale'i - lennon'ı daha çok izleyebileceğiz, yıllardır milanı yeter izledik ki haketmediler bu eşleşmeden üst tura yükselmeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın