• 23
    bu maçla alakalı rakip takım oyuncularının yaptığı açıklamalara bakıyorum da yani inanılır gibi değil. 6 aralıktan beri galibiyet alamadığımızı iddia eden captano ve 6 aralıktan 4 marta kadar geçen sürenin 4 ay olduğunu iddia eden tcoskun...
    öncelikle şunu açıklamakta yarar var; ilk maçlarımızın aksine artık takım kadroları her maç değişmekte. bazen gelmeyen oluyor dengeyi sağlamak için değiştiriyoruz bazen de sadece değişiklik olsun diye. bu nedenledir ki ne sürekli galip takım var ne de sürekli mağlup takım. sürekli galip gelen birkaç adam var ve benimle beraber sürüklenen birkaç loser var o kadar. captano ve tcoskun sürekli galip takımdalardı, doğrudur. bunu captano'nun kadro kurarken kullandığı yöntemlere bağlamayacam tabi ama bundan sonra sürekli galibiyet diye bir şeyden bahsedemeyeceklerini söyleyebilirim.

    birkaç hafta sonraki maç yazılarını da şimdiden söyleyim size:

    captano: "adamlar üst üste galip geldiler yaptıkları tantanaya bak, ulan biz kaç hafta galip geldik sesimizi çıkarmadık, sahtesiniz oğlum hepiniz."
    tcoskun: "beyler hadomer'in seksi capsleri için tıklayınız."

    armaninpesindeyiz ve de yamakasi'den özel ricam gelip bu maçları kayıt altına almaları. sonra top çıktı çıkmadı tartışmaları falan olmasın.

    lalalalaylay lalalay lay lalalalalay lay lalalalay lay lalalalaylay lalallalalaaalaayyyy üz dük müüüü
App Store'dan indirin Google Play'den alın