• 45
    şaka maka startv'nin yayınlamadığı maçtır. bize normal geliyor, ama aslında çok garip lan. düşünsenize, kime sorsanız sezonun en iyi maçlarından biri olacak maç yerine, banttan yayınlayacakları papatyam dizisini tercih ediyorlar. buna o kadar alıştık ki, normal karşılıyoruz. olm bunun normal hiç bir tarafı yok lan. bildiğin barcelona - arsenal maçı yerine papatyam'ı veriyorlar. söyledikçe yabancılaşıyor insan. öyle bir ülkede yaşıyoruz işte. serhat ulueren anchorman, kaya çilingiroğlu futbol yorumcusu, aziz yıldırım kulüpler birliği başkanı, oğuz sarvan mhk başkanı, kemal dinçer gözlemci kurulu başkanı. gerçekten o kadar garip şeylere alıştık ki bu garip gelmiyor. bunların hepsi birbiriyle bağlantılı lan. bildiğiniz ayakta sikiliyoruz arkadaşlar.

    hayır siz bu canım futbol aşığı medyanın, müthiş adil federasyonun ve kurumların aragazıyla kendi topçumuzu yuhlayıp, kendi kaptanımızı itin götüne sokup, bildiğin efsanemize "futbol bilmiyor" diyosunuz ya siz de bunun bi parçasısınız sanırsam. bana göre öylesiniz, hepiniz çok garipsiniz lan.

    hayat da çok garip, vapurlar falan..

    gerçekten izleyemeyeceğiz yani evimizde bu maçı. "ülke geriye gidiyor" hiç bu kadar suratımıza vurulmamıştı herhalde futbolseverler olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın