• 19
    bu zamana kadar demedim ki "yönetim gitsin, adnan polat bıraksın". ama bu son oldu.

    konuşmaktan, politikadan da haberi yok galiba bu arkadaşın. kimse de yok yanında "lan mal mısın sen" diyecek. ne demek lan şampiyonluğu belirlemek?

    ben sana söyleyeyim mi ne demek? söyleyeyim mi? "biz takımın birine daha fazla puan vereceğiz, o puanla o takım şampiyon olacak". be adam, demezler mi "hangisine yatacaksın o zaman" diye. biz o iki maça da kazanmak için çıkmıycaz mı lan? kazanmıycaz mı? özellikle tt arena da. e hadi bi aksilik oldu fenerbahçe yi yendik, trabzon la berabere kaldık, trabzon da gitti o bir puanla şampiyon oldu. aziz yıldırım çıkıp demez mi? "e bunun böyle olacağı belliydi, adnan polat taaa mart ayında söylemişti böyle bir şaibe yapacaklarını", sen çıkıp tek bi laf edebilir misin, hangi yüzle edeceksin, (bkz: adam haklı beyler)

    ulan bu takımın onuru gururu yok mu? onu da mı sattın bir sponsora be adam?

    yani düşünsene bizim son haftalara böyle stresli durumda girdiğimizi. ha gerçi sayenizde birkaç yıldır öyle bir stres yaşatmadınız bize allaha şükür, allah razı olsun, allah tuttuğunuzu altın etsin *. aynı şeyi aziz yıldırım dese ya da demirören, bik bik etmiycen mi? biz taraftarlar olarak "satılmış yavşaklar" diye bağırmıycaz mı?

    ya git artık ya, gerçekten git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın