• 9
    2 mart 2011 galatasaray gaziantepspor maçı'nda da tribünler tarafından bulunmuştur.

    (bkz: ayhan akman)

    artık hepimiz rahatız, gerekli tepkiyi verdik bu sarı yaratığa, takımımızın önü çok açık ! ayhan ıslıklandı, hagi onu artık oynatamaz, biz burdan ligde potaya gireriz, seneye de kesin şampiyonlar ligi'ni alırız.

    zaten maçta da hemen belli etti kendini, ayhan bi çıktı, takım her iki kanattan da inanılmaz bastırdı, hemen 3 gol buldu, çiçekler açtı tt arena'da.

    iyi ki onu yuhlamışız, bakın mesela sahada genç kızların sevgilisi kazım var, ne güzel top oynadı ama, el üstünde tutalım ! karşı kıyıdan gelmiş bak, onlara ihanet etmiş, nası karakterli bir adamdır yahu ! sonra bak sahada olmayan gülüşüne kurban kewell var, adamcağız sakat; ne yapsın !? asya kupası'nda uzatmalar dahil oynamış, bize gelmiş sakatlanmış, ah işte büyük talihsizlik !

    zaten günah keçimiz ayhan ne başarı kazanmış bu takımla ? şampiyonlar ligi'nde 2001-2002 sezonunda başarılı olan takımın bi parçasıymış, kime ne yeaea ?! şampiyonluklar falan yaşamış, amaan ; hikaye ! takımın kaptanlık pazubandını taşıyormuş, kim takar ? hem biz ve bizim gibiler kimleri kimleri böyle gönderdi canım, ayhan da kim ? son kurbanımız, dünya'da hakan şükür'den sonra en çok tanınan oyuncu olan hasan şaş idi, ıslıklayıp, cep telefonu ile kafasını yarmıştık, ayhan da nedir yani ?

    işte gene bulduk o mendebur günah keçisini. camiamıza hayırlı olsun, parlak günler yakında !
App Store'dan indirin Google Play'den alın