2010-11 Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
0 - 0
  • 195
    yaklaşık 2.5 saat sonra başlayacak maç cüneyt çakır'ın düdüğüyle... şşş..... biiir kiii üüçç!!

    hep söylemişimdir, arena çok büyük bir avantaj. o stattan puan çıkarmak kolay değil, kolay olmayacak da hiç bir zaman. bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. hakemler baskı altına alınabiliyor, keza rakipler öyle, takımı iyi motive edebiliyorsun. tüm bunların hepsi pozitif. şuana kadar arena'daki tüm resmi maçlardan da galibiyet geldi, takım iyice benimsemeye başladı arena'yı, ısınmaya başladı herkes yavaş yavaş. aynı cem yılmaz'ın reklamındaki gibi, "mekan oynatıyor hesabı". hiç bir zaman ali sami yen'in yerini alamayacak belki bir çoğumuz için ama yine de ısınmaya başladık arenaya, bu da bir gerçek hani. bu maçta, geçtiğimiz maçlara oranla çok daha gergin bir ortam olacak kuşkusuz. daha rahat olan, olmaya çalışan taraf antep olacak. antep demişken, antep çok iyi takım, net. yedekleri, şuan galatasaray'da bulunan bir kaç isimden daha kaliteli hatta. cenk tosun gerçeği var falan. ama bunların hiç birisi önemli olmayacak bu akşam. var mısın yok musun maçı tabiri caizse, ziraat türkiye kupası'nın bu seneki tek dal olduğu düşünüldüğünde. ister sabri kalede oynasın, cana forvette, neill sağ açıkta, problem değil. bugün bu galibiyet gelecek. inanıyorum. b u galibiyetin üstüne, bir de hafta sonu karabük galibiyeti. iyice ısındıracaktır arena'ya, sonra da, gelsin fener!

    mücadele+istek+kalite=güzel futbol. hagi takıma mücadele gücü kazandırdı kuşkusuz. inkar edilemez bu. ama - bana göre diyeyim - saçma sapan işler de yapmadı değil hani. bu maçta muhtemelen herkes kendi mevkisinde oynayacaktır. biraz olsun aklını başına almış, maçı bırakmayan bir takım bekliyorum ben akşama. tabi sarp'ın, ayhan'ın, hakan'ın oynamadığını varsayıyorum. bu isimler negatif etken sayılabilir rahatlıkla. hücumda kazım'ı kesebilir hagi, kesmeli de bence. bir iki maçtır çok laubali, o eski kazım'ı andıran şeyler sergilemiyor değil. sanki, "tamam ben burada vazgeçilmez ilk 11 oyuncusu oldum" der gibi. değil. hatta, kazım bu takımın rotasyon oyuncusudur normalde. pino'yu bekliyorum ben bugün onun yerine ama hagi muhtemelen kaleye zapata'yı seçeceğinden hücumda kazım'ı kesmez. kaleye ufuk'u koyup, pino-stancu-baros üçlüsü olsa çok daha etkili olurdu tabi.

    neyse, çok uzatmadan, kısa kesmek gerekirse: bugün bu takım öyle veya böyle kazanacak. içimde bir burukluk yok değil takıma karşı ama güveniyorum takımıma. ayrıca şöyle de bir gerçek var ki, büyük takımlar bu tarz maçlardan genellikle mutlu ayrılan taraf oluyor. haydi hagi, haydi galatasaray!

    saldır galatasaray ooolleey, diyor, geç kalmadan yola çıkıyorum.

    saldırın, durmadan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın