2010-11 Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
0 - 0
  • 151
    bu maçın bu kadar önemli görülmesinin galatasaray'ı küçük düşürdüğüne inanan insanlar varsa, onlara hazırladığım lafları dinlemelerini istirham ediyorum :

    sevgili renktaşlarım.

    bu maç, nihayetinde bir türkiye kupası çeyrek final maçıdır, belki iki sene sonra hatırlanmayacaktır bile. lakin, galatasaray'ın adını küçülten, karşılığını bulmaksızın galatasaray'a sallayan, ahmet çakar gibi bir şeref yoksununu bile kaptanına rahat rahat sallattırabilen mihraklara galatasaray adının en kötü durumunda bile karşılık verebilecek güçte olduğunu gösterecek maçtır bu.

    hagi'yi herkesin gözünde olabildiğine küçülten, onun için idarelik, kötü, basiretsiz, yeteneksiz bir teknik adam portresi çizen galatasaray düşmanlarına hadlerini bildirmektir kazanmak. belki de takım sezon başından beri ilk kez bu kadar motive oynayacaktır, en azından inancımız bu olduğuna göre, bizim de bu maçı önemseyip inşallah bi çıkış yaşamamıza vesile olacak maçı kazanmamıza yardımcı olmamız gerekmekte.

    ama siz de haklısınız, yarın şampiyonlar ligi finaline çıkmıyoruz, iyi de oynamıyoruz zaten, gerek yok galatasaray'ı desteklemeye. şu takım hele bi şampiyonlar liginde birkaç maç oynasın, kazansın falan, sevinmeye giderik hep birlikte di mi?

    sözlerimi fatih terim'in birkaç sözüyle noktalamak isterim :

    (bkz: tarihe bir kupa kazandıracaksınız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın