resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1333
    gidişindeki faturayı salt yönetime kesip, taassuptan ötürü hagi'yi olaylardan muaf tutan şahısların zekasının da pek ileride olmadığını bana düşündürten yıldız futbolcu.

    hadi diyelim ki yönetim bileti kesti ve hagi'nin olayda hiçbir suçu yok. yahu neden kendini ateşe atar hagi? takımın en önemli yıldızlarından biriyle papaz olmuş şekilde medyada lanse olmaya ve taraftarla arasının gerilmesine neden fit olur hagi? hagi yönetimin maaşlı tetikçisi olmayı kabul edecek kadar ahmak mı? "benim bir ilgim yok, yönetimin kararıdır" minvalinden açıklamalar yapıp işin içinden sıyrılmayı akıl etmez mi? messi bizim takımda olsa ve yönetim biletini kesse, hagi aynı politikayı mı izleyecek? sen bir takıma geliyorsun ve yönetim saçmasapan stratejiler uğruna yıldız futbolcularından birinin biletini kesiyor ve bu durumun senin geleceğini etkileyeceği apaçık ayan iken sen hala orada duruyorsun ve bir nevi çanak tutuyorsun. sizce bu akıl işi mi? yönetime kendini ezdirecek yada onların elinde bir piyon olacak kadar basit karakterli ve ezik bir insan mıdır büyük efsane hagi?

    yani neresinden tutarsanız elde kalır. bu ata oynamayın, fotofinişi göremez, kasmayın. hagi'nin fahiş hatalarından biridir bu olay. kendisinin bir payı olmadığını varsayalım; yönetime rest çekemediği için yine hatalıdır.

    herkesle arayı iyi tutan denilmiş. emiliano insua bu denli hırsla ve hırçın şekilde mücadele ederken, kıçında yumurta taşırmışçasına laubali davranan hakan balta kişisine şans verilmesi ve kiralık futbolcu diye gelip kiralık katil muamelesi gören bu adamın hakkını kim yiyor peki?

    evet hagi efsanemizdir. büyüktür, kraldır. ama yaptığı hataları görüp söylemeyeceksek hinduların ineğe bakışıyla paralel düşeriz. keşke bülent korkmaz da teknik direktörlüğü zamanında yaptığı hatalardan sonra bu denli kamufla edilseydi ve korunsaydı.

    bu arada lincoln & bülent korkmaz hadisesinde oyların çoğunu alan lincoln idi. üstelik bu adam disiplinsizin, karaktersizin önde gideniydi. antemanlara gelmez, laubali davranır, babasının çiftliği zannederdi bu kulübü. ona rağmen efsane bülent'e denilmeyen kalmadı. ama şimdi misimovic meselesinde hagi hep haklı bulunuyor. üstelik misimovic disiplinsizlik namına ne yapmış, kimsenin elle tutulur bir deklaresi yok.

    he yönetim gönderdi pardon! şuna benziyor: arkadaşım bir adam öldürüyor. sonra bu malumatı benimle paylaşıyor. ben polise yada ilgili mercilere başvuracağım yerde; arkadaşımla birlikte bu ölüyü izbe bir yere gömüyor ve sükut ediyorum sonsuza dek. benim suçum yok dimi?!!

    asıl gerizekalı, bu basit fotoğrafı göremeyip insanlara haddini bilmez şekilde gerizekalı diyen sözümona marjinal takılma sevdalısı kişilerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın