• 10
    26 şubat 2011 gunu avusturyalı rakibini 4-0 yenerek* 2009'da kazandıgı challenge cup'ta yeniden finale cıkmıs olan takım. bizzat yerinde izledim tanık oldum izmir'in buz gibi cumartesi aksamında.

    4-0 ne alaka diyen olabilir. ben de anlamadım. zaten 3-0'dan sonra gitmeye hazırlanırken salonun buyuk cogunlugunun yerine oturup benim gibi 200-250 sazanın gitmeye kalktıgını gorunce dunyam yıkıldı.

    ilk macı avusturya'da kaybetmis arkas, 3-2 kaybetmisler. simdi benim anladıgım, 3-2 bitseydi izmir'de, arkas alsaydı yani, uzayacaktı. 3-1 veya 3-0 olsaydı arkas lehine, o zaman da arkas gececekmis gibi geldi bana. bana oyle geldi diyorum zira oyle olmadı.

    3-0 olduktan sonra bir cosku bir kıyamet, dedim turu gectiler final geldi. giyiyordum montu baktım oturuluyor, arkadas nereye dedi, e bitmedi mi dedim. yok dedi 4. set oynanacak altın set.

    benim tabi devreler zaten hasar gormustu, tumden yandı.

    ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama arkas 3-2'lik yenilginin rovansını 3-0 ile kazanınca mac altın sete gitti dedigim gibi. onu da rakibi ikiye katlayıp adeta kanırtarak aldı arkas. "3-0 aldık yetmedi mi, illa got mu edelim hepinizi" dercesine kazandılar. toplamda 3-0 ve ustune altın seti katınca 4-0 alıp finale cıktı arkas.

    tebrikler ve final yolunda basarılar arkas... ama bana bu yaptıgınızı, su aklımı karmakarısık edisinizi daha da unutmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın