resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1477
    tamam biz de bayılmıyoruz kendisine, bu takımın oyuncusu olmadığını görüyoruz, maç sırasında anlık sinirle biz de küfrediyoruz ama bu kadar da yapılmaz be sözlük! eleştirini yap, düşüncelerini paylaş tamam da eşeğin gözüne suyu kaçırma be sözlük! tabiri caizse sineği s.k ama belini incitme be sözlük!

    adamın futbol zekası zayıf, kendisi yetenek bakımından kapasitesiz olabilir, eyvallah ama kendi kendini mi oynatıyor abi bu adam? çok sevdiğimiz rijkaard da oynatıyordu, taptığımız hagi de. bu herife sürekli giydirip duruyosunuz da niye oynatanlar için gıkın çıkmıyor?

    bugünkü 26 şubat 2011 istanbul bb spor galatasaray maçında şut gibi, ne idüğü belirsiz bir pas atmaya çalışıp topu mustafa sarp'a nişanlayan ve 2. golü yememize sebebiyet veren lorik cana'ya sesiniz çıkmıyor ama o golde bile bu adamı suçluyorsunuz yok toptan kaçmaya çalışmış, yok cana bile görmezden geliyormuş falan diye.

    tamam, bu adamdan nefret ediyor olabilirsiniz de birazcık da objektif olun be arkadaş! mustafa sarp nefreti bu kadar da köreltmesin gözlerinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın