resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1298
    hagi bugün yaptığı basın açıklamasında bazı açıklamalarda bulundu anlayana.

    hala sakız olayı diyen irlandalılar iyice okusun.

    herhangi bir spekülasyona girmek istemiyorum, misimovic konusuyla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. şu an sadece elimdeki oyunculardan bahsetmek istemiyorum. galatasaray'da oynamak isteyen ve bunu yapabilen oyuncularla ilgili konuşmak istiyorum. galatasaray ne demek bunu çok iyi biliyorum. galatasaray'da oynamak için bir oyuncunun neler yapması gerektiğini, mesleğine saygı göstermesi gerektiğini çok iyi biliyorum. beni çok iyi tanıyorsunuz ve benim birinci kuralım, mesleğine saygı göstermek, antrenmana çıkıp formasını tertetmektir. bunları yapmayan futbolcu ismi ne olursa olsun benim gözüme giremez.

    fatih terim'den sonra galatasaray'a ilk geldiğimde paf takıma gönderilen 5 oyuncuyu geri getirdim, çünkü onların çok iyi profesyonel olduğunu biliyordum. misimovic'in neden gittiğini yönetime bildirdim.

    futbol sadece bir oyundur, elimdeki oyunculardan en iyi performansı almak için çalışıyorum. nasıl antrenman yaparsan öyle maç oynarsın."

    demek ki neymis zvjezdan misimovic antremanlarda hagiyi sallamamış ben yıldızım beni nasılsa oynatacak havasında devam etmiş.

    peki hagi neden futbolu bıraktı biliyormusunuz?

    artık antremanlar bana ağır geliyor eskisi gibi çalışmayı vücudum kaldırmıyor diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın