resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1271
    hakkinda sozlukte okuduklarimin aksine farkli dusundugum oyuncudur.
    kisisel fikrime gore, misimovic iyi bir oyuncudur, ozellikle asistleri evet gercekten istatistiksel olarakta oldukca etkileyicidir ama bence bu ligde oynayamaz. ki oynadigi kadariyla da, yine sahsi dusuncem pek basarili degildi.
    bu noktada sozluk yazarlarindan genelde su itiraz geliyor ki, "e ama orasi pozisyonu degildi ki". ben de bu elestiriyi kismen hakli buluyorum ancak bence misimovic ile ilgili sorun daha da derin.
    bakin soyle ki, bu arkadas farkli bir pozisyonda oynasa bile yapabileceklerinin en iyisini yapmadan oynadi. yani biraz "burasi benim pozisyonum degil cok zorlamam kendimi" modundaydi ve dolayisiyla o da kendini zorlamadi. bu da acik ve net olarak gozuktu bence burayi inkar edemeyiz. bugun stancu kendi pozisyonunda oynamamasina ragmen ettigi mucadele, yapabildigi hareketler ile en azindan kendini oyun icinde hissettiriyor ve olumlu olarak goze carpiyor. kewell dedigimiz adam stoper oynadi, mukemmel degildi ama elinden gelenin en iyisini yapti (ki o kadari bile gayet basariliydi). sabri yillardir aslinda oynamasi gereken yerde oynamiyor ama bir sekilde kendini yirtiyor.
    burada oyuncular ve misimovic kiyaslamasi yapmiyorum. elbette ki teknik olarak veya oyun zekasi olarak cok iyi olabilir ama o en basindan beri bunlari sergileyemedigi gibi gosterdigi mucadelenin de hic tatmin edici oldugunu soyleyemeyiz.
    ben gonderilmesi taraftari miyim? acikcasi evet bir kac mac daha denenebilirdi ancak bu noktada hagi'ye guvenmemizin iki artisi olacak gibi. birincisi, o hagi ve futbolu emin olun ki pek cogumuzdan daha iyi biliyor. futbolcudan anladigini dusunuyorum kesinlikle. evet belki super bir teknik direktor olmayabilir henuz ancak devre arasinda yaptigi transferler bence oyuncudan cok iyi anladiginin kaniti.
    ikinci hagi'ye guvenme sebebim, hagi'nin oyuncular uzerindeki "beyler adamin dedigi dedik, yonetim adama karismiyor, biz de aklimizi basima alalim" mentalitesini olusturabilecek olmasi. gonul isterdi ki bu mentalite rijkaard'a taninan ayricaliklar sayesinde onun zamaninda da etkin olsaydi ama olmadi, artik eski hikaye oralar.

    evet efendim, dolayisiyla diyorum ki, sevgili zvjezdan, iyi oyuncusun, ama bunu bize gosteremedin. senden daha az mac oynayan oyuncu culio'nun aksine gostermek icin caba da sarfetmedin. dolayisiyla uygun bir sekilde baska klube gitmeni diliyorum. yonetiminse baska oyunculara yonelmesini talep etmekten baska yapilacak bir sey yok gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın