• 603
    ilk açıldığında çok ümitliydim. şöyle söyleyeyim hem futbol açısından telegolcü zihniyetten sıyrılır hem de ülkenin spor anlamında gelişmesine yardımcı olur.
    benim için önemli olan 2. kısmıydı çünkü lig tv az çok 1. kısmı hallediyordu. 2. kısmı yani sporu geliştirmek nasıl olacaktı?
    şimdi her olimpiyatta her kış oyunlarında hep ağızda dolaşan bizim memleketimizden niye değişik dallarda atlet, sporcu çıkmıyor ? sorusunun asıl önemli sebebi biz böyle bir spor dalı bilmiyoruzdur. yani hiç izlememişsin küçükken görmemişsin, bir insan görmediği bir şeye merak sarıp(çocukkene) onunla ilgilenir mi? eee ohhh dedim ntvspor açıldı artık atletizm türlü spor dallarında yayın yapacaklar ve benim yeğenlerim, kardeşlerim, çocuklarım bunlarla ilgilenecek, izleyecek öğrenecek merak salacak. bu kısa vadede oluşacak bir düşünce değil domino etkisiyle yıllar sonra olacaktı yani en azında ben öyle düşünüyordum.
    ama ntvspor ne yaptı. ulan baktı reyting nerde var, tartışma da bok atmada, feneri övmede eee sıçayım atletizmin, tenisin, kayağın bi tarafına ver mustafa doğanı , ver sergeni, ver mehmet demirkolu konuşsunlar bizim insanlarımız konuşan adamlara bayılır. e tamam 40 yaş üstü bayılırda peki ya gençler ? sokarım gençlere evde kumanda babada onların sözü geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın