• 15
    liseli detected. karde$im ba$ka i$iniz yokmu?

    küfürlü tezahüratmi olur evladim, dedigimdir. ne i$in var senin kar$i takima veya ezeli rakibine giydirmekle? desteklesene sen takimini!

    milan baro$ sen yaramiyo fener i söylüyorsun diye daha fazlami gol atacak?

    $ahsim adina konu$acak olursam. evet, cok ender de olsa ani bir refleks ile nadiren küfür edebiliyorum ama bu kasti yapilan bir $ey degil. ani bir refleks.

    ancak ani bir refleks ile edilen küfür ile organize olunarak tezahüret $eklinde edilen küfürün arasinda daglar vardir. birini istemeden yaparsin, digerini ise kasten.

    bazi renkda$lar stada takimi seyretmenin yani sira de$arj olmaya da geldikleri icin dogal kar$ilanmalidir. ee, bir haftanin yorgunlugu var omuzlarda. trafik, yogun i$ temposu, zam vermeyen pinti patron, kira, ali$veri$, kredi karti borcu derken, patlamaya hazir bir bomba gibi bir anda tt arena nin göbeginde bulursun kendini.

    dogal diyorum, normal degil. zira bence anormal bir davrani$tir.

    küfürlü tezahürat yapan arkada$lara yarin öbür gün cocuklari ve e$leri ile maçlara gitmelerini öneriyorum. bakalim bu tezahüratlardan ho$nut olacaklarmi..

    ak$am eve döndüklerinde baba, yaramiyo ne demek diye sorunca cocuk, o anki yüz ifadesini cok merak ediyorum o arkada$in.
App Store'dan indirin Google Play'den alın