resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1267
    misimovici bile eleştirenler var hayretler içinde okuyorum. adama doğru dürüst şans verilmedi bile. adam o günün koşullarında ne yapabilirdi? sakatlar, formsuzlar, gitmek isteyen elanolar takımda mevcutken adam tek başına ne verebilirdi takıma?

    iyi olsaydı 2-3 maçta gösterirdi kendini diyen var. öyle mi? o zaman o çok tapınılan hagi, neden 9. haftadan 21. haftaya geldiğimiz bu günlerde bir arpa boyu yol dahi alamadı? onu da yollayalım o zaman?

    ne hagi aşkıymış arkadaş. adam kafasına göre misimovici kadrodışı bırakıyor -zamanında ümit karana yaptığı gibi- "aa o yaptıysa vardır bir bildiği" diyorlar. madem var bir bildiği, neden bu bildiklerini hiçbir takımda bir türlü gösterememiş? bir işsizken sırf eski efsane futbolcu diye galatasaraya geliyor da neden romanyada iş bulamıyor? ya da neden başka bir avrupa takımı almıyor hagiyi? gerçi hoş bu da karşılıklı. hagi de avrupa yada dünyayı pek takip etmiyor. tek bildiği romanya. onun için transfer olacaksa hoop gidiyoruz romen ligine.

    bütün bunların yanında yönetimde belki bonservisini almamak için ses çıkarmıyor diyorlar. öyleyse bile al oynat 1 sene yararlan adamdan. illa kadrodışı bırakmak zorunda değilsin. almamak için tek yapman gereken geri kalan taksitleri ödememek. bu kadar basit.

    hem hagi hem de yönetim adama yazık ediyor. taraftarın bir kısmı da onların bu ali-cengiz oyunlarına çanak tutuyor. çünkü "eyes wide shut". sorgusuz sualsiz teslimler. onlar ne derse doğrudur değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın