• 80
    çok kuul bi insan olduğum için tv izlemiyorum aga. bu şahsı da televizyonda hayatımda bir defa bile izlemedim, tv izlediğim zamanlarda. blog'una bir defa bakim de ne diyor diye girmiş, gülmekten kırılmıştım. ondan sonra bir daha da girmedim zaten, ama yalan yok ara ara açıyorum komik geliyor yorumları/tespitleri.

    futbol tanrılarının güzel futbol oynayanlara şans dağıtsın diye yolladığı güvercinler iki gün önce birşey fısıldadı kulağıma. bu şahıs şöyle bir laf etmiş; ''puyol iyi pasör de picasso'nun fırça darbeleri edasıyla pas veremiyor.''

    bu ne amına koyim bu ne ya. taşşak mı geçiyon birader, bu nasıl bir futbolseverlik. bidıls bası gibi gol izlemek için gitmiyoz biz statlara ve bu güzel futbol furyasına yenik düşmemiş adamları da böyle sikko cümlelerle yok saymayın aq. şimdi üç beş futbol peygamberi çıkıp da bana '' kardeşim madem rahatsız oluyosun dinleme amını yiyim'' diyebilir. dinlemiyorum zaten, sorun ben değilim. sorun futbolun dünyasının ablasının ırzına geçilmesi. sorun tek düzeleşen, her ağızdan aynı sesi çıkaran futbol severler. sorun futbolun kalıplaşması. futbolun güzelliği diye birkaç zırvanın içerisinde gemi bulunan cam şişe edası ile vitrine konulup, dokunulmazlığı olduğunun savunulması.

    geçiniz bu ayakları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın