resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 485
    şimdi taktik mühendisi gibi konuşmuş olacağım ama, bu adamı 4-3-3 sisteminde sabrinin yanında oynatmanın hiçbir manasını göremiyorum.

    4-3-3 sisteminde oynayan takımlarda orta sahanın ileri yönelik ikilisinden birisi koşan, basan, pas dağıtan, kutudan kutuya işte terminatör gibi gezinen adamdır, diğeri ise topla arası daha iyi olan, ecnebilerin "killer" dediği cinsten ölümcül toplar bırakan, ara ara da gidip gol arayan adamdır.

    şimdi hagi, koşan basan adam görevini sabri'ye yüklemek istiyor. iyi ama işte elimizde culio var. sabri'nin olmuşu. sabri'nin istenen seviyeye gelmişi. sabri'nin zamanında mental ve teknik açıdan beslenmişi. asıl bu adamın koşan basan orta saha görevini alması, yanında cambaz olmasa da topla arası iyi, sene başına 5 gol 5 asist gibi değerlere yaklaşan performanslar çizen, pası, şutu, golü olan, yani kısaca, orta sahanın skora etkisini temsil eden birinin yer alması gerekiyor. chelsea'de lampard, marsilya'da lucho gonzalez, lille'de yohan cabaye. bi tane gözü ileriyi görebilecek adam gerek. şu anki kadromuzda buna en yakın oyuncu olan yekta yedekte, sabri orta saha oynuyor.

    dolayısıyla culio'ya hem hücuma katkı yükü binmiş durumda, hem de orta sahada 90 dakika ayakta kalabilen tek kişi olarak geriden top alıyor, pres yapıyor, ikili mücadelelere giriyor.

    yani şu anda ne orta saha, ne sol açık... culio bizde superman mevkisinde oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın