resim
Sezer Öztürk
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:38
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 86
    göt etmeye meraklı bi millet oluşumuzdan dolayı aşağılanan futbolcu. ne pele'yi ne sezer'i ne de takım içindeki yerlerini bilirim. sadece youtube'taki videoyu seyrettim. birincisi pele daha bi sert itiyor sezer'i. daha agresif göründü bana. ikincisi olay yerinden uzaklaşırken kulübeye işaret ediyor sezer, baksana adama naapıyo gibilerinden. emin değilim tabii de düşünülmesi açısından yazıyorum, bi ihtimal frikik olursa sezer kullanacak diye önceden taktik belirlenmiş olabilir ya da kritik bir zamanda frikik kazanırsak sezer kullanacak arkadaki x'e yollayacak gibi bi taktik söylenmiş olabilir.

    bu durumda asıl eşekliği yapan pele'dir. isterse hem gol hem penaltı kazandırsın sistem önemlidir. sistem oturtulurken bu maç kaybedilir ama bi sonraki kazanılır. sistem bozulursa, futbolcular arasında uyumsuzluk, kavga vs. nedeniyle o zaman ancak son dakikada bir futbolcunun çıkıp gol atmasına bakarsın.

    sezer'in sevinmeme olayına gelince abartıldığı kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. zaten maç bitmiş, adamla şahsi münakaşan olmuş. tabii ki yendiğine sevinmiştir ama ortam gereği aklında başka şeyler doluşmuştur.
    futbolda olur böyle şeyler, özellikle hırslı ve bi o kadar da dengesiz futbolcuların daha çok başına gelir. büyük ihtimalle soyunma odasında barışmışlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın