• 18
    hazır bahsettiğimiz okulda okuyorken ve herkes memnuniyetsizken bir açıklmayı borç bilirim kendime.
    öncelikle yanlışları düzeltmekle başlarsak;

    -okan e5 kenarında değil kurtköyde geniş bir kampüstedir.

    -evet ismi gerçekten rezalet, ama ne okullar var isminden başka bir işlevi kalmamış, ve okanda eğitim diğer özel okullara göre daha iyidir diyebilirim.

    - o ödülleri öğrenciler veya öğrenci konseyi seçmiş değildir. kendimde bir fakülte temsilcisi olarak, size bu ödüllerle ilgili hiçbir şeyin bize sorulmadığını garanti edebilirim.
    olayın aslı şu. şimdik, okulun sahibi, okan holding'in başındaki adam olan bekir okan, kısaca beko, azizenin çok yakını, her maç görünüyor loca semalarında zaten. bu adam düşünmüş taşınmış, nasıl yağ çekerim azizeye diye, böyle bi ödül saçmalığı uydurmuş. büyük ihtimalle ödülleri kimin alacağını tek tek kendi seçmiştir. bu adam bir aralar üniversitenin ismini bile fenerbahçe yapacaktı, allah korudu vallaha.

    okuldaki galatasaraylılar olarak tabiki öfkelendik, törene bile girmedik boykot ettik, ama tabi alexi görünce gözü dönen fenerliler doldurmuştu salonu. yapabileceğimiz çok da birşey yok. (bkz: adam fenerli beyler) . bugüne bugün bursluyuz, kesildi mi işimiz biter.

    kısacası, siz dışardan sinir oldunuz, ben kaç senedir fenerlilerin konferansa gelip ahkam kesmesinden nefret ede ede bittim. okulun başındaki ve onun kafasındaki okul yönetimi adına, benim gibi sinirlenen ve haberi duyunca güzel bir küfürler sallayan sevgili galatasaraylılardan bir özrü borçu bilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın