• 621
    #602025 burada özetle demiş ki stada girip satın aldığı koltuğa oturmak isteyen insanlar fakir fukaraymış da 3-5 kuruşu denkleştirip, evde izleyecekleri maçı stadta izlemek istiyorlarmış zengin gibi görünmek adına. hatta hatta bunlar çök çök tayfa imiş dolayısıyla "pis, kaka" imiş her biri galatasaray'ı falan da destekledikleri yokmuş tabi.

    her şeyi geçtim, aklımda tek bir soru var çıldırasıya merak ettiğim. bilen biri lütfen cahilliğime son vererek beni kurtarsın.

    kanunen bana tanınan bir hakka sahip çıktığım, öyle veya böyle parasını verip seçerek aldığım numaralı koltuğuma oturmak istiyorum diye, benim cebimdeki paraya kadar sorgulayıp beni "zengin olmaya çalışmak" gibi abuk sabuk bir ithamla yargılayabilme, 3 kuruş para verip aldığım kombineme 2 kuruş daha verip 5 kuruşluk yerden almamam ve buna rağmen hala biletimde yazan numaralı koltuğuma oturmak istemem dolayısıyla hakkımda atıp tutabilme ve tüm bunlar hakkında yorum yapabilme haklarını kazanabilmek için kaç yaşında olmak, kaç yıl maçlara gitmek, sözlükte kaç tane tarihi bilgi aktarmak ya da totalde kaç tane insan tanımak gerekiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın