• 21
    evet böyle insanlar vardır, bana denk gelmedi şu ana kadar.

    farklı durumlar var tabi ki haklı olduğu kadar haksız olduğu durumlar da vardır. ağırlık haksız olduğunu gösteriyor. ben yerime oturmayıp 10-15 arkadaşımla maçı izleyip, bağırıp çağırıyorsam o kişinin bunu anlayışla karşılamasını beklerim, ha olur da illa da oturmak istiyorsa gelir seçer yerini oturur tabi oturabilirse rahat rahat, önünde arkasında sağında solunda herkes ayaktayken o kişi de oturamayacağını bilmelidir.

    diyelim ki benim koltuğum x numaralı koltuk gittim oturdum, etrafımdaki herkes de oturuyor maç izliyor *, ama ben takımımı desteklemek istiyorum, ıslıklamak tezahürat yapmak istiyorum. isterseniz etrafınızda kimse bağırmazken bir deneyin bakalım tezahürat yapmayı, ne kadar da hoş değil mi?

    kale arkasında oturarak maç izlemek isteyen köşelerde isteğini gerçekleştirebilir ama ortalarda ve önlerde mümkün değildir. zaten önünüzdeki kişi ayağa kalksa * siz de sahanın tamamını görebilmek için kalkmak zorundasınız.

    bu olayın medeniyetle alakası yoktur. tribün kültürü, kale arkası kültürüyle alakası vardır. bu kişiler gelip eski açıkta da otursalardı ya yerine.

    ben bu numarayı seçtim buraya oturacağım diye ısrar eden varsa buyursun gelsin her maç beklerim.

    not: bana kimse gelip "benim koltuğuma oturuyorsun" diyemez, çünkü hep ayaktayım *
App Store'dan indirin Google Play'den alın