• 1
    bu adam tribünden kültüründen,ultras felsefesinden, curva kavramından zerre nasibini almamış adamdır. bunun ali sami yen de kapalı versiyonları da vardı. kapalı göbekten güzel gözüküyor diye kombine alır, sonra bir bakar tayfa orda. ilk maç konuşmaya çalışır ikinci maç nerde olduğunu ne yaptığını anlar.

    aslantepe de de aynı şey geçerli. pratikte kale arkası tribünlerinde yer falan olmaz insanlar bulduğu yere geçer. blok sıra numarası koltuk aranmaz. ama çok bilmiş sivri zekalılar, tıpkı çök çökçü tayfa gibi arkadaşım izin verir misin burası benim yerim diye kafa sikerler.

    en son eskişehir maçında sözlük tayfasının arasında 2 kişi vardı. adamlara kibarca rica ettik "biz burda çok kalabalığız 2 yan koltuğa geçin de rahat edin bizim gürültümüzden şamatamızdan" diye.

    adamın verdiği cevap burası bizim koltuğumuz. kardeşim senin koltuğun değil orası, senin bulunduğun tribün. sen istersen göbekte istersen solda istersen en arkada istersen önde kalecinin arkasında izlersin maçını.

    neyse oturacak bütün bu alışkanlıklar, insanlar kale arkasında burası benim yerim kardeşim kalk git burdan diyemeyecekler.

    demesinler de zaten. boş buldukları yere otursunlar. tribün kardeşim burası, o kadar da modernleşmeyin.

    zaten doğu ve batı tribünlerde istediğiniz kadar yerinize oturuyorsunuz. eğer beğenmiyorsanız da güney tribün ikinci kat var oturmalı. oraya geçin. ama güney1 ve güney 4te benim yerim burası deyip sonra çekirdek çitleyip bir de üzerine ahkam kesiyorsanız bu tribün çok kötü diye , ne yazikki tribünün kötü olmasının sebebi sizsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın