• 22
    yeni baba oldugum icin midir? bilmiyorum. kendimi o babanin yerine koydum. her galatasarayli oldugu gibi bir gun cocugum olsa da maca gotursem diye beklemis bir baba. maddi bir fedakarlik yaparak alinmis iki bilet. hayatinin en guzel gunlerinden birini yasadigini dusunen 10 yasinda masum bir cocuk. ve acimasizca herkesten ozur diliyorum ama hayvanin yapmayacagi bir sekilde yukaridan yagidirilan turlu cisimler. cocugun cektigi aci karsisinda babasinin dustugu caresiz durumu dusunun arkadaslar. yada o cocugun yasadigi buyuk travmayi olum korkusunu. olum korkusunu bir kac kere yasamis birisi olarak konusuyorum o yastaki bir cocugun kolay altindan kalkabilecegi bir durum degil.

    gerci bu ve bunun gibi olaylar hergun baska bir sehirde baska bir tribunde oluyor. ama hepimizi birkac gun uyanik tutmaktan baska birseye yaramiyor. buna spor kamuoyu, medya, hukumet,yargi hepsi dahil.

    gelmedi mi bunlara dur demenin zamani? <-- bu soruyu dusunurken bu olaylara maruz kalmis babalarin, cocuklarin, annelerin yerine koyun kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın