• 14
    --- alıntı ---

    istanbul valisi hüseyin avni mutlu'dan galatasaray kulübü'ne ziyaret

    istanbul valisi hüseyin avni mutlu, bugün mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde başkan adnan polat'a bir ziyarette bulundu. başkan adnan polat'la bir görüşme gerçekleştiren vali hüseyin avni mutlu'ya, ali sami yen stadı'nın maketi hediye edildi.

    istanbul valisi hüseyin avni mutlu, ali sami yen stadı ve ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’yla ilgili galatasaray televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

    ali sami yen stadı’nın türk futbolunda zaferlerin kutlandığı bir stadyum olduğunu ifade eden vali mutlu, “galatasaray bizim çok köklü ve çok güzide bir spor kulübümüz. başarıları hem kulüp camiasını hem türk futbol camiasını her zaman gururlandırmıştır. çünkü futbolda avrupa’da da önemli başarılara imza atmış bir kulübümüz. dolayısıyla geçmişiyle, tarihiyle hepimizi gururlandıran bir takımdır. bundan sonraki müsabakalarında da her zaman başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

    ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’nın galatasaray’a hayırlı olmasını yürekten temenni ettiğini belirten vali hüseyin avni mutlu, “52 bin kişilik mükemmel bir stadyum. ümit ediyoruz ki, bu stadyumda da galatasaray, ali sami yen stadı’ndaki başarılarını tekrarlayacaktır. o coşkulu seyircisiyle, kulübünü her zaman destekleyen taraftarıyla, yeni başarıları ve türkiye’ye yeni zaferleri de getirecektir. yeni stadyumun da bu manada hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. hem galatasaray’ımıza hem de tüm futbol camiasına. çünkü orada sadece galatasaray spor kulübü değil, başka kulüplerimizin taraftarları da gelip, aynı heyecanı ve keyfi yaşayacaklar. fevkalade keyifli müsabakalara sahne olsun istiyoruz. sıkıntısı olmayan, kavgası gürültüsü olmayan, her zaman sporun ruhunda olan dostluğu, barışı önemseyen ve centilmenlik duygusunun adete en belirgin markası olduğu bir stadyum olmasını diliyorum” dedi.

    başkan adnan polat da, vali hüseyin avni mutlu’ya ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/9244.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın