resim
Cenk Tosun
Takım:Beşiktaş
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 76
    daha once yazmak istiyordum ama emin olmadigim icin yazmadim.
    cenk kendisi gaziantep'i secti. 500 bin euro gibi rakama alamadik diye bir durum yok.

    --- alıntı ---
    kupada sarı-kırmızılılar’ı yıkan gurbetçi yıldız, “galatasaray’a geliyordum. ancak beni kayseri’den beri takip eden tolunay hocayla görüştüm. onun aşıladığı güvenle, tercihimi 11’de oynayabileceğim gaziantep’ten yana kullandım” dedi.

    cenk tosun... çok yakın zamana kadar futbolseverlerin ismine aşina olmadığı bir oyuncuydu. ancak türkiye kupası çeyrek final ilk maçında galatasaray’a attığı iki golle 3-2’lik galibiyetin mimarı oldu ve gündeme damgasını vurdu. oynadığı süper futbolun yanı sıra ara transferde tam sarı-kırmızılı ekibe gelecekken, gaziantep’e gitmesi onun hikayesini daha da ilginç kılıyordu. cim bom’un bonservisindeki 250 bin euro’luk fark yüzünden elinden kaçırdığı iddia edilen gurbetçi yıldız gerçekleri kendi ağzından açıkladı. fanatik’e konuşan 19 yaşındaki forvetin ses getirecek açıklamaları şöyle:

    ‘galatasaray’ın suçu yok’
    “galatasaray ile her konuda anlaşmış ve imza aşamasına gelmiştim. ancak beni kayseri döneminden beri isteyen tolunay kafkas, benimle görüşerek, önemli telkinlerde bulunup, güven aşıladı. bunun sonucunda ikna oldum ve fikrimi değiştirdim. galatasaray’ın bunda bir suçu yok. frankfurt’tan yeterli şans bulamadığım için ayrıldım. önümde 4 milli santrfor vardı. halil altıntop (türkiye), amanatidis, gekas (yunanistan) ve fenin (çek cum.). sarı-kırmızılılar’a gelseydim, takıma girmem daha zor olacaktı. antep’te 11’e girebileceğim yönündeki inancım tercihimde etkili oldu.”

    --- alıntı ---

    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_212072.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın