• 169
    yearn'in başlığı altından herkese cevap vereyim madem.

    ben yearn'in ne adamlığına ne karakterine laf ettim burada. sadece bütün basketbolcuların başlığına sayı ortalamalarını yazmasının saçma olduğunu kastettim. diğer entryleri hakkında bir yorum yapmadım, spesifik bir entry'sinin çok gereksiz olduğunu düşünsem ne başlığının altına bir yorum yapardım ne de özel mesaj atardım, burada hagi'yi acımasızca eleştirenlere yaptığım gibi. ayrıca kendisini tanımadığım gibi, admin de olsa mod da olsa, çok sevilen biri de olsa aynen bu şekilde yazardım ("kimseyi ilgilendirmeyen entry'ler" yazdığım kısım hariç) başlığının altına. gün gelir biri benim yorumlarım hakkında böyle düşünür, benim nickimin altına yazar onla da tartışabilirim. kimseden sözümü sakınmam, kimsenin de benden sakınmasını istemem. internet ortamında çok fazla yanlış anlaşılma olabiliyor, o yüzden böyle uzun uzun yazıyorum.

    bunu açıklığa kavuşturduğumuza göre, ben entryleri okurken şu entry'yi kim yazmış, acaba on numara bassam mı, özelden mesaj atıp tebrik etsem mi diye düşünmem. içimden gelirse belki on basarım, nadiren ofsayt veririm ama hiçbir nicki aklımda tutmam. yearn daha önce gerçekten sözlüğün ihtiyacı olan bilgileri de girmiş (hala da giriyor) olabilir, veya hiçbirimizin haberi olmayan bir şeyi de yazmış olabilir, bilmiyorum. ama her gün sol frame'de basketbolcu başlıklarının sayı ortalamalarını görmekten çok sıkıldım. şöyle düşünün, 30 kişi toplandı hadi sözlüğü zenginleştirelim diye, her birimiz kariyeri boyunca euroleague'de şu kadar blok şu kadar cart şu kadar curt yapmıştır diye entry giriyoruz. iyi de ben sözlüğe üyelerin yorumlarını okumak için giriyorum (seni ilgilendirmez bizi ilgilendirir diyebilirsiniz, hatalıyım burada) ve bu bilgileri elde edebileceğim sözlük dışında milyon tane site var. sözlük değil google'ın dandik bir kopyasına dönüyor bu sefer sol frame.

    benim hakkımda bir diğer şey, sözlükte kesinlikle resmi siteyi basketbol haberi giriliyor diye eleştirmedim, hatta resmi site hakkında yorum bile yapmadım. basketbolu takip ederim, zamanında galatasaray'da da oynadım, yearn'in başlığının altına entry girdiği sporcuları da tanıyorum, bu yüzden galatasarayfk taraftarlarından biri değilim, haberiniz olsun.

    ayrıca ben bu sözlüğün açılışında vardım ve daha sonra sözlükten uzak kaldım, çok uzun bir süre entry girmedim, hatta şifremi bile unutup geçen hafta öğrendim, bu yüzden sözlüğe yearn'den daha fazla katkımın olduğunu kesinlikle söylemem, ama o kadar kolay sıçılmaz o mentaliteye. her neyse, tartışmanın abuk subuk yerlere gitmesine gerek yok. hakkımda başka bir suçlamanız, düşünceniz, vs varsa özele de gelebilirsiniz, başlığımın altına da yazabilirsiniz. kafanıza göre..
App Store'dan indirin Google Play'den alın