• 168
    sabah 10:02 ile 17:02 arasında toplamda (yanlış saymadımsa) 80-82 arası entry girmiştir.

    bu sözlük seri entry girme sıralamasında şampiyonluğa oynamaz, altın madalya falan alamaz. bırakın gümüşü bronz bile alamaz. hatta ve hatta tabelaya bile zor girer.

    bu işin uzmanları bu başlığa yazıp kaçıyorlar zaten, oradan anlayabilirsiniz kim olduklarını.*

    sözlüğe yeni yazar olmuştum, hayatımda ilk defa bir yerde bir şeyler yazıyordum. ama yazmaktan çok her yazılanı okumak istiyordum. bir başlıyordu basketbolcular, hentbolcular, sutopçular* gibi hiç ilgilenmediğim sporların hiç ilgimi çekmeyen başlıkları, gıcık olurdum. ama biraz zaman ilerleyip de sözlük nedir, ne işe yara diye öğrenince bu bilgi girişini yapan arkadaşlara büyük saygı duydum.

    ancak, bu seri girişler yoğun entry girişi yapılan günlere ve saatlere denk geldiğinde yine işin tadı kaçıyor. mesela bir galatasaray maçı öncesi veya sonrası, mesela bir transfer olduğu gün, mesela 15 ocak 2011 protestosu gibi bir aksiyon olduğu günlerde bu seri girişler sözlüğün tadını kaçırıyor.

    bugüne kadar bu işi yapan arkadaşlara özelden mesajla konuyu anlatıp "zaten ortalık karışık, bir dur allahaşkına" dediğimde, kabul gördü, ara verdiler. hiç kimse de demedi ki, "sana ne kardeşim istediğimi yaparım". ortalık soğuyunca aynı şeye devam ettiler. hepsine çatır çatır 10'ları verdim. hatta, "sözlük oy verme zamazingosunu çiğnediniz" mesajı bile gördüm.

    bunları yearn başlığına yazarak, eleştiren arkadaşa ayar falan vermiyorum, öyle bir niyetim yok. ama adım gibi eminim ki aynı şeyi sorun eden başka arkadaşlar da var, konuyu açmak istedim.

    zaten yearn bu sözlüğün tüm kurallarını en iyi bilen yazarlardan biridir, bu tip konularda yanlış yaptığını hiç görmedim.
    bence moderatör olmalıdır
App Store'dan indirin Google Play'den alın