resim
Róbinson Zapata Montaño
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:45
Boy:1.83
Uyruk:Kolombiya
  • 200
    robinson zapata galatasaray a günü kurtarma adına bile alınmaması gereken kalecidir. aynı formatları daha önce gördük *, yine görüyoruz. madem gidip bu yaşta kaleci alacağız. mondragon alalım, taffarelalalım arkadaş. zapata kim?
    karşılaştırma yapmıyorum. sadece şunu belirtmek istiyorum,

    ufuk ceylan 24 yaşında. kalecilik uzun bir dönem. kaleci, oynayarak olunur. kenarda bekleyerek, yeteneğiyle çıkıp kalede durarak değil. ama şöyle bir durum var, ufuk ' u kalecilik yeteneği yok diye eleştiren bendim. hala aynı şeyi düşünüyorum. ama 32 yaşında kolombiya nın bile orta sınıf kalecisini getirip kaleye koymak çok daha beter! madem ufuk ' tan aykut ' tan umudunuz yok, biz niye bir petr cech yetiştirmiyoruz arkadaş? fener alıyor ayı gibi adamı kaleci yapıyor *. beşiktaş alıyor denizliyi ligden düşüren kaleciyi kaleci yapıyor *, biz niye emirhan'a güvenmiyoruz? emirhanolmadı mı? bizde gereksizden bol ne var. yollayın gitsin. yeni bir tane çıkarın. ama ona kaleciliği öğretin. galatasaraylılığıöğretin. güvenin, güven verin. inanın.

    ne hissedersiniz arkadaş? kendinizi bir dakikalığına ufuk ceylan ' ın aykut erçetin ' in emirhan ergün' ün yerine koyun. bu şu demektir: " sizden bir halt olmaz, sizin üçünüzü toplasak bi kaleci etmez. o yüzden biz gittik kolombiyanın en iyi 2121. kalecisini getirdik"

    ben olsam ben de oynamam. kaçırırım elimden topu.

    zapata bu sene oynar, yüz tane top çıkarır maç başına. galatasaray 15 te 15 yapar onun sayesinde. umrumda bile değil.

    ben sözümü yemeyeceğim. bakalım bu adamı getirenler sözlerini mi yiyecek, birbirlerini mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın