• 27
    uluslararası organizasyon düzenlemek için daha kırk fırın ekmek yememiz gerektiğini bize öğretiyor yaşattıklarıyla ne yazıkki. internet skandalı, ulaşım sorunları ve taciz rezilliği. hayır madem bu problemleri aşabilecek düzeyde değilsin ne diye aday olup organize edersin bu olimpiyatı? ne diye rezil edersin benim güzel ülkemi? birde utanmadan olimpiyatlara aday oluruz, yok euro 2016 verilmedi diye kızarız. bizim neyimize büyük organizasyon?

    başbakanın yada toki başkanının protesto edilmesini büyük bir rezillik olarak görüp, "misafire bu yapılmamalıydı çok ayıp" diyen ikiyüzlüler acaba bu olaya ne yorum yapacaklar merak içindeyim. kanadalı sporcular misafirimiz değilmi? misafire ayıp etti diye afedersiniz itin g.ne sokmuştunuz koca galatasaray camiasını. hadi koyun tepkinizi koca erzuruma. onlarda misafire ayıp etti. hadi bakan danışmanları, belediye meclis üyeleri yazın bakalım twt lerinizi. yazında okuyalım. yazamayacaksınız biliyorum. çünkü izmirde yaşanmıyor bu rezalet. izmirde yaşansaydı eğer başbakanından bakanlarına, danışmanlarına kadar herkesten tepki gelirdi eminim. hadi bakalım görelim sizi. bir tane kendini bilmezin yaptığı pislik yüzünden gösterin bütün erzuruma tepkinizi. bekliyorum. izmirde olsa öyle yapardınız çünkü.

    6 sene evvel izmirde organize edilen universiade 2005 yaz olimpiyatlarında hiç bir şekilde bu tip olaylar gündeme gelmemişti. buradanda izmirin türkiyenin en medeni, en çağdaş şehri olduğunu bir kez daha öğrenmiş oluyoruz.

    son olarak takımlarımızın aldığı sonuçlara değinelim diyeceğim ama nesine değineyim bilmiyorum. evsahipliği yaptığımız organizasyonu bir tane bile madalya alamadan kapatacağız bu gidişle. utanç verici bir durum. kış sporları ile hiç bir alakası olmayan bir ülke sırf dağına kar yağıyor diye böyle bir organizasyonu üstlenirse sonuç anormal olarak görülmemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın