• 170
    bursaspor'un hakkiyla kazandigi bir maç.

    ufuk: cok guvendigim bir kaleciydi ama artik biçak kemige dayandi. kendisine o bile guvenmiyor, tribunlerde veya ekran basinda bizim guvenmemiz de dolayisiyla imkansiz. yedigi iki golde de cok buyuk hatasi vardi. hata yapmaktan korktugu surece daha da buyuk hatalar yapacak. galatasaray'dan gonderilmeli.

    sabri: bu galatasaray takimi icinde asla laf etmeyecegim bir adam. kendisinden beklenenden daha fazlasini veriyor sabri. rijkaard ona kafasini kullanmayi ogretti. fizigi zaten yerinde. evet, belki iyi orta yapamiyor ama dedigim gibi bu takimda yenilgi halinde en az bizler kadar uzuldugunden emin oldugum bizim çocuk o.

    servet: elinden geleni yapti bu maçta. maglup olmamizdan sorumlu degil.

    hakan balta: ilk golde ufuk ile birlikte sorumluluk onun da. nasil sabri'nin kaybedince en az bizim kadar uzuldugunden eminsem, hakan'in da umursamadigindan bir o kadar eminim. gonderilsin demiyorum ama adam gibi oturup konusulsun bu adamla. ya kendini toparlar ve galatasaray'da oynadiginin farkina varir, ya da yol verilir.

    insua: sahaya ruhunu koymaya calisiyor ama maalesef bana o da guven vermiyor. cok adam kaciriyor, fizigi de yeterli olamiyor. yine de hakan balta'yi gorunce, takimin puan tablosundaki durumu da ortadayken ona daha cok sans verilmeli. yabanci sinirlamasina takilmasi ise cok muhtemel.

    ayhan: gordugu kirmizi karttan yine utanmayacaktir. galatasaray'dan derhal gonderilmeli. her maç hakemle diyalogundan oturu kirmiziyi yemesi beklenir halde yillardir. yakismiyor.

    barış: çabaliyor ve bu ruhsuz takimin icinde bunu yapan az sayida insandan biri. as oyuncu olamaz ama yedek kulubesinde yeri var bence.

    mustafa sarp: bursa'dan gonderilmeseydi bursa hicbir zaman sampiyon olamazdi. rakibin arkasina saklanip, topu kaybetmek ve adam kacirmaktan baska hicbir ise yaramiyor. her gun antremana alsa beni hagi, ondan daha iyi oynarim, orasi net.

    emre çolak: kesinlikle kiralik olarak verilip guc kazandirilmali. sahada uflesen ucacak gibi duruyor. hala bir numarasini goremedik.

    culio: cok iyi transfer. yedigi tekmelere ragmen sakatlanmayacak gibi duruyor. onune bir forvet koyarsak daha da iyi olacaktir. helal olsun sana.

    yekta: maça çok iyi basladi ama sonra takima uyum sagladi. yine de iyi bir transfer oldugunu gosterdi bana. kosan, iyi pas atan ve guclu bir adam. bu kadroda hep yeri var.

    stancu: neden oynatilmadigini anlayamadigim adam. oyuna girdikten sonra pek bir sey yapamasa da, oynatilmasi lazim.

    kazım: forvette etkin olamadi dun ama cabaliyor. kanatta daha iyi olacagini dusunuyorum. kendisini ispatlamaya calisir gibi oynuyor, ki dogrusu da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın