resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1125
    yazarların %99 u galatasaray mağlubiyetlerinden sonra hem hagi ye giydirmek,hemde ''bu adam olsa başka olurdu koskoca misimovic ah bee'' diyerek züürt tesellisinde bulunuyorlar...

    arkadaşlar artık yeter,bu adam gitti.. bu adamı gönderen bizim hagimiz, şu anda takımımızda yeni futbolcular var,bu oyuncular illaki hagi nin oynatmak istediği sisteme adaptasyon sorunu yaşayacaklardır.bu sezon zaten gitmiş,bırakalım sakatlarımız güçlensin,şu işe yaramazları(bam,servet,balta)harcayalım,yerlerine yazın transfer döneminde yeni oyuncular gelsin.yeni sezona bomba gibi başlayalım...

    bu sezonun artık bizim için bir şey ifade etmediğini anlayalım artık.skibbe ye,rijkaard a yaptığımızı hagiye de yapmayalım.azıcık istikrar ya,takım yedek oyuncuları ile salak saçma 2 gol yemesi yüzünden yeniliyor,siz burada haginin icraatlerini tartışıyorsunuz.

    arda,pino,baros,neill,cana al 5 tane direk ilk 11 e girecek oyuncu onların yerine kimler oynuyor(emre çolak,yekta kurtuluş,kazım kazım,hakan balta,ayhan)

    söyleyin misimovic olsa ne yazar olmasa ne yazar ? hagi nin elinde sihirli değnekmi var bu anadolu klübü oyuncularına dokundursun, hepsi galatasaray oyuncusu gibi oynasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın