resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1109
    kadro dışı kalma konusunun hagi ve yönetim arasında konuşularak bu hafta içi *bir sonuca bağlanmasını beklediğim oyuncu.

    nitekim, 2 şubat'ta kupa çeyrek final maçında gaziantepspor ile oynayacağız, haftasonu eskişehirspor maçı var. öyle ya da böyle, yokluktan veya varlıktan sezon başından beri toplamda barış özbek 19, mustafa sarp 17 ve ayhan akman tam 26 maça çıkıyor ve sen bu adamların vasat performansına rağmen tahammül ediyorsun veya tahammül etmek zorunda kalıyorsun. barış özbek'in 29 ocak 2011 bursaspor galatasaray maçında sakatlandığını da es geçmeyelim.

    emre çolak'a tanınan şansın bu adama da verilmesini istiyorum. bu adam sezon boyunca sadece 9 maçta oynatıldı ve sadece 3 maçta 90 dk sahada kaldı. bu maçlar 4. haftada oynanan gaziantepspor, 6. haftada oynanan istanbul bb spor ve 10. haftada oynanan antalyaspor maçları.

    uzun lafın kısası, bu adam yokmuş gibi davranılmasın. oturup bir orta yol bulmak lazım. verilen 8 milyon €, misimovic gibi bir pasörün harcanması.. bu olaylar galatasaray gibi bir takıma yakışmıyor. orta sahada doğan eksiklikten dolayı umarım takıma yeniden kazandırılır ve kendi küllerinden doğar.

    ardaekim uyarısı sonrası edit: 8 milyon verilmemiş. 2.5 + 2.2 verilmiş. sanırım benim aklımda yanlış kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın