resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1114
    yaa bu adam sisteme uymasada..koşmasada..sakız da çiğnese..yenilgiden sonra gülse bile..öyle çok da disiplinli bi futbolcu olmasa bile..artık bu adam bizim..
    (ki bu disiplinsiz olayı, kuyruklu yalandır..adam gitmiş disiplin kelimesini dünyaya satan almanyada, bundesliga futbolunda takır takır oynamış..wolfsburgda da şampiyon olmuş, asistler yapmış, goller atmıştır..bi kere öyle kadro dışı kalacak kadar sapık derecede disiplinsiz bi adam olsaydı adamı orda çizerlerdi..)

    oynarsa öyle yada böyle faydalı olur bize..en azından verdiğimiz paranın karşılığını almaya çalışırız..adam sahaya çıkar görürüz..kötü de oynasa deriz ki ulan aldık oynatıyoruz ama adam oynayamıyor..ama biz napıyoruz?adamı yok sayıyoruz..

    klüpten açıklama.." hagi disiplinsiz davranışları nedeniyle kendisini kadroda düşünmüyor. " neden abi? hangi disiplin? o zaman ayhanda bundan sonra oynayamaz..bizi göz göre göre 10 kişi bıraktı..yada colin kazım bize nasıl geldi hagi? derler adama..

    yav bu adam naptı? misimovic'in sucu ne ki bu adam resmen kıçına tekmeyi yedi? adamı bitirdiler..ben onun yerinde olsam sinir krizleri geçiririm..misimovic az bile konuşuyor..sonra birşeyler deyince de " yav baksana galatasarayı takmıyor zaten, hagi haklı. " diyorlar..ulan galatarasay adama nedensiz yere takmış ondan olmasın?

    hagiyi hiçbir konu da eleştiremiyoruz bu da onlardan biri..eleştirme çarpılırsın diyorlar..peki misimovice verdiğimiz paraları hagi cebinden verecek mi?yada bu olay duyulduğunda, avrupa basını bizim itibarımızı yerlere çalınca, kaybolan itibarı hagi geri verebilecek mi?..adam anlattığında bi taraflarıyla gülüyorlardır..ulan olaya bak türkler çıldırmış olmalı diyorlardır..

    aklıma geldikçe sinirleniyorum..hayret birşey yaa..hagi adamı yedi ya..çiğ çiğ yedi..

    galatasaraya gelirken de açıklamalar yapmıştı misimovic " efsane olmaya gidiyorum" diye..gerçi oldu efsane ama başka türlüsünden..
App Store'dan indirin Google Play'den alın