resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1102
    sırf gheorghe hagi yapıyor diye böyle bir oyuncu galatasaray futbol takımında oynatılmamasına göz yumuluyor ya.. ben böyle işin taa orasına afedersin. hayır sonra da "putlaştırıyorsunuz" desen "yok lan nalakası var" derler.. e ne lan bu yaptığınız?

    sırf hagi istedi diye nasıl galatasaray tarihinin en rezil kadrosunda yardımı dokunacağı bilindiği halde kadroya alınmıyor ve bir kişi de çıkıp bunu sorgulamıyor?

    ne yaşandı olm aranızda beni delirtmeyin ne yönetim ne hagi ne basın ne taraftar adam yokmuş gibi nasıl davranabiliyorsunuz bana bi anlatın hele ya. lan bu misimoviç bizim kadromuzda değil mi? wolfsburg diye bir takımı şampiyon yapmadı mı bu adam? nasıl kimse s.klemiyor böyle bir rezilliği?

    hayır türk spor basınını bilmesem umurlarında değil diyeceğim de bomba niteliğinde bu adamın başına gelenler olm siz bari hayatınızda bir kez olsun bir s.ke yarayın da şu olayın içyüzünü bize bi anlatın allahınızı severseniz kendimi düzücem sinirden!

    elimizde misimoviç varken barış sakatlanıyor mustafa sarp oyuna giriyor ayhan atılıyor aydını oyuna sokuyoruz kurtarsın diye. bir grup galatasaray tarafarı da bu kadroda yer bulamaz, sisteme uygun değil diyor...

    hadi lan ordan ne sistemi hangi sistem? takımının beyni kendini yere atarken omzunu kırdı lan ne sisteminden bahsediyorsunuz? eğer sistem oluşturulacaksa misimoviç ortaya konur onun toplarının etrafında kadro kurulur arkadaş sırf gheorghe haginin yediği naneyi temizlemek için zırvalamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın