• 12
    her durumu, her olayı evirip çevirip beşiktaş'a ve yeni transferlerine getiren insan. "vıdı vıdı vıdı vıdı .. örnek olarak bakın beşiktaş quaresma,guti,simao,almedia,fernandes'i aldı....vıdı vıdı vıdı ........."
    artık türkiye'de transfer yapılırken çıta beşiktaş olacak buyurmuştu kendisi.
    adam bunların bir üstü messi'yle ronaldo dedi bunun üzerine daha da yorum yapılmaz aslında ya...
    bunun bir değişik versiyonu ertem şener vardır bir de;
    "serdal adalı ersan'ın sakatlanmasına sinirlenip real'in portekizlisi pepe'yi ya da carvalho'yu alır mı ? :))))))" gibisinden tweetlerle bu sene her beşiktaşlı'da olan beşiktaşlı görgüsüzlüğü*ne yakalananlardan biridir.
    benim ailemde de var bunlardan bir sürü. o kadar ileri derecede insanı sinir etme potansiyelleri var ki ulan karşıma bir fenerli koyun 6-0 diyip dursun bu kadar sinirlenmem diyesim geliyor çoğu zaman.
    aslında kızmamak lazım adamlar görmemiş, cidden görmemişler lafın gelişi değil yani.
    asıl komiği beşiktaş'ın süründüğü seneler bu beşiktaşlı duruşuna sahip kişiler nedense ortalıkta gözükmez, yusuf yusuf gezerler ama iki transfer yapılınca aç kurtlar gibi saldırır, her yerden peyda olurlar.
    fark ederseniz sokakta beşiktaş atkısı, şapkası, forması gibi nesnelerle dolaşan insan sayısı üçe falan katlandı. göğsünü gere gere beşiktaşlıyım diyebilen de aynı şekilde. bu insanların da bu adamın da temsil edip, savunduğu zihniyet aynı ne de olsa. beşiktaşlılık duruşu...
    tarihlerine, başarılarına, cibiliyetlerine bakmadan galatasaray ismini ağızlarına alma haddini gösterip bir de alay ederler. bizim takım da sağolsun her geçen gün malzeme üstüne malzeme vermekte bu ve bunun gibilere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın