• 1
    yine berabere bitti. 9-9. ama beni hem sevindiren hem utandıran bir buluşma oldu. nedenleri aşağıda.
    maça dönersek, bu sefer kadroyu haldunustunelinsactokasi yaptı. usta nasıl oluyor bu, her hafta kadroyu başka biri yapıyor ama takımlar illa ki denk oluyor. galatasaray sözlük bu işi biliyor demek ki.

    maçı anlatacağım elbette ama asıl bomba maç sonundaydı. ve beni hem sevindiren hem utandıran kısmı.
    detaylı anlatayım ki işin tadı çıksın. soyunma odasına girdim, nefes almakta zorlanıyorum, öyle yorulmuşum ki. hatta arkadaşlara "abicim beni yarın arayın, ne olur ne olmaz sağ olduğumdan emin olun" dedim. neyse, ben o halime rağmen herkesten önce çıktım soyunma odasından, tek başıma dışarı çıktım, çay-sigara yapmaya. tcoskun içerde yanımdaydı, normalde benle sigara içmeye gelirdi, gelmedi. başka kimse de gelmedi. ulan fısır konuşuyorlar falan derken biraz sayı arttı. bir de baktım doğum günü pastası getiriyorlar. 45 tane yanyana koysalar pastayı tamamen kapatacağı için az sayıda mum bile koymuşlar. mum üflettiler ya bana. ulan !
    haldunustunelinsactokasi, tcoskun, hagi, feanor, kalifiye jurnal, cracks, kekeme spiker, javed, hadomer, allejan, ceteris paribus, pejastojakovic, haldunustunelinsactokasijr kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem az, sağolun, varolun.

    gereksiz bir bilgi ama maç şöyle geçti.
    ulan yine ilk golü bizim takım yedi, yelekleri giydik. gerçi maçın başında feanor ile ceteris paribus "hava soğuk, yelekleri biz giysek daha iyi" dediler ya. sanki yelek ne kadar sıcak tutarsa. bilmeyenlerle oynamak zor be.*

    madem bu noktaya geldik kadroları vereyim. yapacak bir şey yok, önce ihtiyarın takımı.

    yelekli takım:

    kekeme spiker*
    tcoskun(u: tarihte belki de bir ilk, 2 gol attı. kaval pası da iyiydi. hep benden oynasın hocam, öyle asılıyor ki maça)
    allejan*
    ceteris paribus(u: 3 aylık bebeği ve uykusuz geceleri var, en son 6 ay önce bizimle oynamış, ama maç eksikliğini farketmedik)
    feanor(u: büyük yetenek ama tipik türk topçusu, iki hafta şahane ertesi hafta yok. gece hayatı, içki, karı-kız her yol var. kumarı yok, allah için. ama her nedense benden olunca oynamıyor. neredeyse midesi elinde oynadı. hele maç devam ederken "senin bu futbolun boşa gitmesin, ben de biraz sıkayım" demiş olması bana yeter)
    javed(u: boynunda volkan demirel'deki nesneyle oynadı. hastaymış. sen onu benim külahıma anlat. bazılarının aksine kimden oynarsa oynasın aynı. civa gibi tutulmaz demiş miydim daha önce)
    captano*

    yeleksiz takım :

    pejastojakovic(u: bi de ben çağırdım adamı, pişman etti. bakmayın 9 gol yediğine. bi kaleci her pozisyonu çataldan kurtarır mı, ayıp be)
    hagi(u: her maçın başında sakatlanıyor, bitti sanıyorsun yok abi, atari gibi oynamaya devam ediyor. maçtan sonra da kondüsyonum hiç yok demez mi, yeme beni, benim bi kulağımın arkası kaldı)
    cracks(u: başımın belası. her topa bastığı, her ara topunu kestiği yetmiyormuş gibi bi de çizgiden top çıkardı. gerçi bi yatırdım kaldırdım, cezasını verdim)
    kalifiye jurnal(u: ben sanıyorum sol bek oynuyor, bir de bakıyorum bizim kalede kafaya çıkıyor, nasıl oluyor bu iş. gelecekti benim takıma galibiyet görecekti, kısmet değilmiş.)
    hadomer(u: inceci, kesin daha önce söylemişimdir. kalça, baldır, dirsekle şarj etmezseniz sizi paçavra eder. benim de işim pislik olduğuna göre)
    haldunustunelinsactokasijr(u: epeydir yoktu ortalıkta, ama santrfor arayan varsa her hafta çağırsın. abisi gibi artiz değil, canımızı yaktı, futbol anlamında)
    haldunustunelinsactokasi(u: fantastik hereketler peşindeki topçu. ulan ben onu santrfor sanıyordum, meğerse sol bek oyna demişler. adamın neredeyse bacağı kırılıyordu hala kornerlerde rövaşatalık top istiyor. ama hakkını vermek lazım, yaptığı presle 2 kere topu kaptırdım)

    maç başladı, uzun süre 0-0 gitti, golü yedik yelekleri giydik. sonra yine uzun süre 1-0 gitti. sonra 2-0 oldu. 2-1 yaptık, 3-1 oldu, 3-2 oldu, 4-2 oldu. sonra bir asıldık ki ne asılmak, 4-8 öne geçtik. tipik sözlük maçlarından bildiğim için "salmıyoruz, kolay gol yemiyoruz" dedim. amma velakin 8-8 oldu. 9-8 öne geçtik, nafile 9-9 oldu. sonrasında bir goller kaçtı ki, pes.

    müthiş zevkli bir maç oldu yine. bir de keşke o kadar yorulmasaydım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın