• 74
    bugün milliyet ve hürriyet'te çıkan haberleri okudum. çok aşağılıkça açıklamalar var;

    yıldırım demirören: en iyisine layığız önemli olan türk futbolunun çıtasının yükselmesi ve marka değeri. beşiktaş türkiye'yi en iyi şekilde avrupa'da temsil ediyor. bunun da karşılığı en iyi statlarda oynamak olacaktır. bu türk telekom arena ya da olimpiyat stadı olur. yeter ki gerekli izinler sağlansın. 700-800 milyon dolarlık yatırımlar bir maçlığına oluşturulmaz. yurt dışında da bunun örnekleri var.

    serdal adalı: kasımpaşa yetmez son birkaç maçtır rakip takımların taraftarları bile bizden bilet talebinde bulunuyor. kasımpaşa stadı, böyle bir takıma yetmez. inönü yıkıldıktan sonra maçlarımızı, başbakanımız recep tayyip erdoğan'ın türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yaptırdığı türk telekom arena'da ya da atatürk olimpiyat stadı'nda oynayabiliriz.

    şimdi burda adalı'nın konuşmasında açık mesaj var; ' başbakanımız recep tayyip erdoğan'ın türk futbolunun çıtasının yükseltmek için yaptırdığı türk telekom arena ' bir kere sayın adalı şunu bilsin orası ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena!

    ayrıca başbakanın açıklamaları gözümün önüne geliyor; 'allah kuruşu..' 'daha anlaşmalar yapılmadı'

    bu stadı ortak kullanıma açarlar arkadaşlar. biz istediğimizi yazalım çizelim. zamanında bizde inönü'de oynayalım stadı yıkıp yapcaz dediğimizde bize olimpiyat yolunu gösterenler eminim ki beşiktaş'a aynı muameleyi yapamayacak.

    şunu da hatırlayalım son açıklamasında ne buyurmuş başbakanımız; ''o stad galatasaray'ın değil gsgm'lüğünün malıdır'' bu neden vurgulanıyor? şu anda türkiye'de her stad gsgm malı değil mi? benim burnuma pis kokular geliyor. sezon başında çarşıyı aslantepe'de görürseniz şaşırmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın