• 27
    barcelona karşısında pres işe yaramaz sözlük. mourinho bunu 29 kasım 2010 barcelona real madrid maçında denedi, takım barça gibi eksiksiz pas yapan bir takım karşısında o kadar yoruldu ki ikinci yarı 3 tane daha yiyip 5-0 yenildi. barcelonayı yenmek istiyorsan en az onun kadar iyi pas yapacaksın * ve özellikle orta sahadaki xavi - iniesta - sergio * pres yapmaktan yorulacak ve pas yapamayıp sistemi bozacak. aksi taktirde sahaya değil 22, çaycıyla malzemeciyle falan 100 kişi çıksan yine bir boşluk bulup golünü atıyor adamlar *. o da olmazsa messi gibi bir bug var ellerinde, istemesen de gol atıyor adam.

    he, normal bir şekilde yenecek takım elbet bulunur. bülent timurlenkin de dediği gibi (#586647) manchester united da bu başarıyı elde etmeye en yakın takım. eze eze yenmek imkansız gibi bir şey, dolayısıyla şu an için unutalım bence.

    real betisin aldığı galibiyet de küçümsemek gibi olmasın ama gerçek bir galibiyet değildi bence. adamlar kendi evlerinde 5 atmışlar, yedekleri oynatmışlar, messi penatı kaçırmış ve maç 3-1 bitmiş. yemesinler bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın