resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1013
    bazı galatasaray taraftarlarının, neden kendisine bu kadar takıntılı olduğunu anlayamamaktayım. siyasi görüşü, dünya görüşü, üslubu sana uygun olmayabilir. yorumlarını da beğenmeyebilirsin ama bu nefret nedir kardeşim?

    cemaat üyesiymiş vs kendini bağlar. david beckham, tom cruise scientology tarikatı mensubu, aynı şekilde kaka, lucio ve dani alves'te koyu bir pentekostal cemaati mensubu. ayrıca cemaat içinde çok aktif oldukları bilinen isimler bunlar. bunlara neden kimse problem çıkarmıyorda, bizden biri herhangi bir politik görüşe veya cemaate üye oldu mu problem oluyor anlayamıyorum.

    belki adam kendini orada mutlu hissediyor, bu bizi ilgilendirmez. ben adamın galatasaray'a verdiğine bakarım. hakan şükür'ün de galatasaray'a verdikleri ortada. kimse sevmek zorunda değil elbette ama saygı duymak zorunda. "yorumları midemi bulandırıyor" dyen arkadaşlar var. hangi yorumları midenizi bulandırıyor? 2 yıldır adnan polat yönetimini eleştiriyor, eleştirilerinin çoğunda da haklı çıktı. bunkar mı midenizi bulandırıyor?

    dediğim gibi kismeyi zorla sevin diyen yok ama bu nefret, bu aşağılama yarışı nedir allah aşkına? eleştirenlere birşey demiyorum, ama önceki sayfalara bakarsanız bazı arkadaşlarımızın, resmen sistematik bir biçimde, her hafta durmaksızın entry girerek nefret kusuyorlar. yapmayın böyle bu adam çubuklı değil parçalı formaya hizmet etti yıllarca. beğenmediğiniz hakan şükür gibi, 1-2 tane adam olsaydı şu takımda,(mücadele ruhu ve azminden söz ediyorum) şu anda bu durumda olmayacağımızı sizde çok iyi biliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın