aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 3058
    kendisi ile ilgili şöyle bir anektod geçmek isterim:

    yaz transfer sezonundayız. transferden sorumlu kişi haldun üstünel. birkaç gün bekledik, kimseler gelmedi. bugünler de olmaz herhalde diyerek takibimizi azalttık. bir pazar günüydü sanırım. üniversiteden gelecek olan abimi almak için atatürk havalimanına doğru ilerliyoruz. lig tv galatasaray paketi üyeliğim var o aralar. mesaj sesi geldi. telefonu açtım, bir arkadaştan falandır diyerek. baktım lig tv'den geliyor. yavaş yavaş okuyorum "galatasarayımız liverpool'un yıldız futbolcusu harry kewell'ı transfer etti". vallahi gözlerime inanamadım. 5-10 kez okudum herhalde. ilk iş birkaç gün sonra kombine almak oldu.

    ve ilk maçtayız. yanılmıyorsam denizlispor'du ilk maçımız. eski açıktayım. yanımda kalabalık bir kız ordusu. futbolcular ısınmaya çıktı. içimden dedim ki : "bu kızlar harry kewell için ölür". ama hayat hep sürprizlerle dolu maalesef dostlarım. o kızlar şöyle bağırmaya başladılar : "barışşşşşşşşşşşş. aşkımmmmmmm, çok tatlısın yaaaa". vallahi kendimden geçtim. ulan kewell olmadı arda olsun baros olsun hakan balta olsun. barış özbek nedir lan? "abi git bu ülkeden, seni haketmiyoruz" diyecektim sahaya inme şansım olsaydı.

    allah'tan barış'ın bağrı açık, başı bereli, gözleri raybanlı fotoğrafları çıktı da malum kızlarımız yanlıştan döndü. yoksa hayatları boyunca bedbaht olacaklardı maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın