• 611
    rijkaard'a saygı duymamasının; başka yazar arkadaşlar tarafından "ruh hastası" gibi tespitler yapılmasını mübah kıldığını öğrendiğimiz yazar.

    amacım zizonkovac'ı savunmak değil, yalnızca üzerine çok fazla gidilerek kırgınlıklar yaratılmasını istemiyorum, o kadar.

    tamam rijkaard'ı sevdik, destekledik falan ama olmadı işte. sanıyor musunuz ki rijkaard'ın kalbi galatasaray'ın tüm maçlarında bizimki gibi atacak?

    ya da biz fener'e yenildiğimiz zaman, zizonkovac kadar sinirlenecek mi rijkaard?

    kim için kimleri kırıyoruz burada?

    ki öyle zannediyorum ki zizon'u eleştirenler ve hatta hakaret edenler, zizonkovac'ın rijkaard hakkındaki düşüncelerinin temelini bilmiyorlar.

    belki ben de yanılıyorumdur ancak bildiğim kadarını söyleyeyim : zizonkovac rijkaard'a düşman değil, rijkaard'ın çok yanlış bir zamanda, çok yanlış çalışma koşullarıyla geldiğini düşünüyor ve rijkaard'ın takımın başındayken elinde olan ya da olmayan sebeplerle takıma bir katkıda bulunmadığını söylüyor.

    yani, mesela skibbe takımın başında kalsa bir kaç sezon daha ve takımın mentalitesini pas futbolu üzerine yoğunlaştırsaydı, rijkaard'ın gelişi zizonkovac için anlam kazanacaktı.

    ama rijkaard'ın oyuna müdahaleleri, kadro seçimleri (elinde olmayan bir sebeptir) falan derken, rijkaard olmadı. bak bunu bir rijkaard sever olarak söylüyorum.

    yahu adam gitmiş, tazminatını almış, kim bilir nerede tatil yapıyor şimdi.. biz kalkıp rijkaard için birbirimizi kırıyoruz.

    hani bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray'dı?

    rijkaard sevdasından geriye hakaretler, küskünlükler mi kaldı yani galatasaray yerine?

    son sözüm de zizonkovac'a!!! mankafa falan diyorsun ya, o da olmuyor be abi, tamam mankafanın tanımı olarak "başka fikir kabul etmeyen, hatasında ısrar eden" diyorsun ama en az "ruh hastası" kadar kulağa hoş gelmiyor bence*.

    (bkz: zizonkovac'ı anlamak)

    (bkz: zizonkovac karşıtlarını anlamak)

    hayat sevince güzel abilerim ve kardeşlerim*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın