• 112
    1) hesap aslan’dan

    galatasaray-sivasspor maçı için sarı-kırmızılı taraftarları belli noktalardan ücretsiz olarak otobüslerle ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’ya getiren iett, taşıma bedelinin, galatasaray kulübü tarafından ödendiğini bildirdi.

    iett’den yapılan açıklamada, maçtan sonra belirlenen noktalara geri bırakılan taraftarlardan ücret alınmadığı, ancak bu bedelin sarı-kırmızılı kulüp tarafından karşılandığı kaydedildi.

    2) polat’tan ders

    başkan adnan polat maçtan sonra metro ulaşımında yoğunluk olup, olmadığını yerinde inceledi. yaklaşık 5 bin kişilik taraftar grubuyla birlikte aslanlı yol’dan yürüyen polat, sarı-kırmızılıların, “helvacı istifa” şeklinde tempo tutmaları üzerine bu duruma müdahale etti. polat, “beni de, bir başka yöneticiyi de istifaya çağırmayın. siz sadece takıma destek verin” dedi.

    3) maç biletlerinin biletixten kişi başına 5 bilet olarak uygun görülmesi ve çok kısa sürede tükenmesi

    tüm bunları altalta topladığımızda zaten olması gerektiği gibi bir ortam oluşuyor, zaten 5 bin galatasaray seyircisi adnan polat'la beraber yürüyüp bir de üstüne üstlük "mehmet helvacı istifa" diye yalakalık yapıyorsa o iş bitmiştir acziyet böyle birşey işte. zaten bakan, milletvekili, başbakan sevgisini galatasaray aşkından önce görenler burada bile kendilerinden geçmiş bir şekilde bu kişilere toz kondurmuyorsa daha maç bitmeden bakın bakın yapamadılar diye abuk subuk şeyler yazıyorlarsa o iş bitmiştir, bu iğrenç çarkın bir parçası olmayan tüm galatasaray taraftarına sevgilerimi gönderiyorum, yeşil rengi sarı kırmızı'dan önce görenlere diyecek hiçbirşeyim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın