• 13
    selametle..

    galatasaraylılığı yaşam biçimi olarak seçen, galatasaray’a sonsuz ve saygı ile aidiyet hisseden birkaç arkadaştık. zamanla genişledik. aramıza aynı değerleri paylaştığımız güzel insanlar katıldı. bir aile olduk. birlikte olmanın gücü ve galatasaray’ lılığın feyzi ile bir elden gelenden daha fazlasını yapmayı kendimize amaç edindik.

    düsturumuz, galatasaray’a daha faydalı olmak, değer katmaktan başka bir şey olmadı hiçbir zaman. bu süreçte kendimize ezberlerin bozulduğu, tarihin yeniden yazıldığı, tam manasıyla devrimlere ev sahipliği yapan mabedimizin beynelmilel literatürde ünvanı olan “hell” ünvanını seçtik.

    zaman içinde elimizden geldiğince bazı işler yaptık. karşılıksız sade ve naif bir sevgi uğruna birer küçük adım atmaya çalıştık.

    artık o küçük adımların sonuna geldik.

    cehenneme veda ettiğimiz bugünlerde “hell” ismininde akıllarda bir hoş seda olarak kalması yerinde olacaktır. galatasaraylılığa sahip çıkmanın son derece önem kazandığı günümüzde, bu mefhuma layık olabilmek adına grubumuzun faaliyetlerini sonlandırma kararı almış bulunmaktayız.

    galatasarayımız için bir taş koyanı bile takdir etmek gerekliliğinin bilincinde olarak eski başkanlarımız ve idarecilerimiz ile bugüne kadar gururla sahip çıktığımız değerlerimize vefa göstermek gerekliliği ve kararımızı kesinleştirmemize etkili olmuştur.

    sade bir arkadaş grubu olarak başladığımız bu serüvende başladığımız bu noktaya , edindiğimiz sayısız mutluluk , onur dolu hatıra ve dostlukla dönüyoruz.

    galatasaraylılığın olanca sıcaklığıyla, sevgi ve selamlarımızla;

    hell // 2005-2011
App Store'dan indirin Google Play'den alın