resim
Róbinson Zapata Montaño
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:45
Boy:1.83
Uyruk:Kolombiya
  • 114
    sürekli kendini tanımadan yorum yapıldığı için eleştrilmektedir insanlar, bu kadar futbol seven ve takip eden insanların toplandığı bir sözlükte 33 yaşında bir adamı kimse tanımıyorsa zaten bence bu adamın galatasaraya yakışmayacağının göstergesidir.

    anlamıyorum hala bekleyip görelim diyenlerin ne görmeyi beklediğini, çıkartın pembe gözlükleri, bu yönetim o kadar küçülttü ki bekletilerimizi son zamanlarda beni transfer etseler olsun bekleyelim görelim diyeceksiniz. bu adamın taraftarı tatmin etmesi , kadromuza yetmesi zapatanın yetenekleriyle ya da oynadığı oyunla olmayacak bizim beklentilerimizi düşürüp, takımımızın küçülmesi ile olacak. büyük takım büyük oyuncularla olunur. 10 maç kurtarsa da bu adam 33 yasında milli takımında oynayamayan zapatadır daha fazlası degil olamayacak kadar da yaşlı zaten. leo franco denen adam ne kadar kotu olsa da ispanya liginden geldi ve oraya dondu. de santchis denen adam italya yedek kalecisi olarak italya dan geldi ve oraya döndü.dışardan bakan birisi kadromuzu düşündüğünde galatasayarda bir de zapata var demiyecek. ama elano var, keita var , dos santos var diyorlardı faydasız oldukları düşünülse bile.

    bu adam galatasarayın yabancı kontenjanını işgal edecek (6 kişiden birisi kesin kendisi olacak + 2 ya da +2 den degil) kalesini koruyacak hatta kadrosuna girecek ne başarı göstermiştir bu güne kadar. klup bulamayan bonservissiz adamların emeklilik yerimidir bu klup. bu kadar basitmidir galatasaray da oynamak...

    edit: harf hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın