• 88
    bu gidişle ihale bu oluşuma kalacaktır. şöyle ki;

    -yönetim provokatör bulup "bakın biz tertemiziz! bunlar başlatmış! bok pis pipi insanlar bunlar!!11!1!bir" demek istiyor.

    -emniyet ne yaptığını ya da ne yapabileceğini bilmiyor valinin açıklamalarından anlaşıldığı üzere ama "sol görüşlü bir tribün grubu var, çıkartıp masaya vurmuş 'biz protestoyu başlattık' demiş" dendiğinde kaçırmazlar direk alırlar.

    -basın göt yalama yarışmasında öne çıkmak adına bu padişaha baş kaldıran anarşik gomnist örgüte yönelik nasıl haberler yapacaktır tahmin etmek zor değil.

    -hükümetten ve yargıdan bahsetmeye gerek yok, bu arkadaşlara ileri demokrasi teğet geçiyor ne yazık ki. protestonun terbiyesizlik olarak anıldığı, sürekli "şimdi zamanı mıydı canım?"* dendiği bir kafa yaşıyoruz ülke olarak.

    yazık olacak, iyi niyetli ama biraz fazla heyecanlı arkadaşlara benziyorlar. bu hafta içerisinde toplanırlar, gazetelerde reklam edilirler, şerefini satmış gazeteciler tarafından ergenekonla bağlantıları bile iddia edilir. biz de küfür ettiğimizle kalırız 2 gün sonra unuturuz bu kaybolan hayatları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın